OKS 1945 w 3 lidze 04/05
Moderatorzy: Pojezierski, Moderatorzy
-
- zna go kilka osob z ekipy
-
- stara się chodzić na wszystkie mecze
- Kontakt:
pff fatalny mecz :/;/ bylem na krytej z przybysiem i kolegami ( i kilkoma panami nizej ) i ledwo bylo sbn slychac czasami tylko sie glosniej odezwali a kalinka ?? albo ja tam robicie albo nie 5 osob sie przepycha bo resztaaaa sie odsuwa ;/ co do meczu to pffff rece opadaja oni nie potrafia klepki 4 podanieowej szybkiem miedzy soba wymienic ja na miejscu trenera to podania cwiczyl krotkie cwiczyl bo taktyka jak to pan nizej ( ) mowil wykop i bieg bo to nie bylo nawet taktyczna dzida i bieg tylko wykop i bieg kazdy potrafi............. :):) moze bedzie lepiej
-
mogło byc spokojnie 3-1 szkoda, najlepsz sytuacja to była kiedy obronca wybił piłke z lini bramkowej, A ja po tym meczu wprowadziłem nowe pojecie podanie taktyczne czesto stosował je Sinitchei ( czy jak mu tam) polega ono na wycofaniu piłki do obroncy swojej drużyny, ten trick pozwala na cofniecie rywalom na swoja połowe i ustawienie sie. A co do dopingu to na mylynie mogo byc około 150 osób a było około 100 i miej niz połowa spiewała.
-
- kiedyś odpalił nawet race
Mecz z Ceramiką
Rzeczywiście wynik załamka, ale gra również
Zawodnicy wyglądają (nie wszyscy) jakby im brakowało motywacji do gry..... a już kompletnie zawiódł mnie Siniczyn. Przed rundą pisałem ,że będzie wzmocnieniem - dzisiaj delikatnie mówiąc nie był. Mam nadzieję, że w kolejnych meczach zmusi mnie, abym zwrócił mu honor....Na plus myślę gra Dąbrowskiego chłopak z obrony kontrataki wyprowadzał i dośrodkowywał lepiej niż pomocnicy- ogólnie duży plus.
A tak w ogóle to Nasi potrafią grać w piłę, tylko muszą zacząć naprawdę grać.
Gramy do końca OKS gramy do ...........
Jeszcze jedno Tomek (z podpisu poniżej) postaraj się, żeby nie wyszło że głupoty wypisuję
Zawodnicy wyglądają (nie wszyscy) jakby im brakowało motywacji do gry..... a już kompletnie zawiódł mnie Siniczyn. Przed rundą pisałem ,że będzie wzmocnieniem - dzisiaj delikatnie mówiąc nie był. Mam nadzieję, że w kolejnych meczach zmusi mnie, abym zwrócił mu honor....Na plus myślę gra Dąbrowskiego chłopak z obrony kontrataki wyprowadzał i dośrodkowywał lepiej niż pomocnicy- ogólnie duży plus.
A tak w ogóle to Nasi potrafią grać w piłę, tylko muszą zacząć naprawdę grać.
Gramy do końca OKS gramy do ...........
Jeszcze jedno Tomek (z podpisu poniżej) postaraj się, żeby nie wyszło że głupoty wypisuję
Ja chciałbym zaznaczyć że na słowa uznania zasługuje Robert Miękus nawet po meczu przysiadł jakby zdolowany widać ze się stara i nawet mu to dobrze wychodzi dużo biega wychodzi do piłki i ladnie dokładnie podaje z jego podań często stważają sie dobre sytuacje dla naszego zespołu , jeszcze raz <Brawa> może przejmiesz opaske kapitana Do Boju OKS Do Boju , Zwysięstwo czeka nas pzdro dla pilkarzy liczymy że jak pojedzie nas troche na mecz z Łomżą to dacie więcej powodów do zadowolenia niż z Ceramiką
Wynik zalamujacy, doprawdy przykro grac z takimi druzynami jak Paradyz a co dopiero z nimi przegrac! Skutecznosc niestety szwankuje powaznie-ten mecz powinien byc wygrany i to spokojnie!Oby w Lomzy sie wreszcie przelamali i zaczeli trafiac!!
Druga sprawa to te beznadziejne czerwone koszulki!
A co to bialych nie bylo? Bo te naprawde draznia!!!
Pzdr
Druga sprawa to te beznadziejne czerwone koszulki!
A co to bialych nie bylo? Bo te naprawde draznia!!!
Pzdr
-
-
- kiedyś odpalił nawet race
Mecz z Ruchem..
No to co powalczymy jutro??!!
Miejmy nadzieję, że pomimo wszystko będzie powtórka z Wysokiego- oczywiście chodzi o wynik!
p.s.Emil odpowiadasz czasem na pytania?!
Miejmy nadzieję, że pomimo wszystko będzie powtórka z Wysokiego- oczywiście chodzi o wynik!
p.s.Emil odpowiadasz czasem na pytania?!
Chociaż spadamy Stomil Olsztyn kochamy! Stomil 1:1 Mlekovita
Na tym meczu w młynie zameldowało się ok. 100 fanatyków Stomil. Mecz rozpoczął się o 17:15, a nie jak zaplanowano, o16, ponieważ sędziowie nie mogli dotrzeć na mecz. Dzisiaj temp. wynosiła ok. 30oC, więc trudno było dopingować. W pierwszej połowie prezentujemy średni doping oraz wywieszamy 4 flagi (Kraina Tysiąca Jezior, Pielgrzymi, Dywity, Stomil Olsztyn). W drugiej połowie młyn się wyraźnie rozruszał i było można usłyszeć bardzo głośny doping. Pokazaliśmy także „sektorówke”, a także pasy materiału. Pirotechniki na tym meczu brak, tylko jedna petarda hukowa. Jako pierwsi bramkę strzelili zawodnicy Mlekovity, wyrównał w 79 minucie Grzegorz Żytkiewicz. Niestety ten remis sprawił że obie drużyny spadają do 4 ligi.
Na tym meczu w młynie zameldowało się ok. 100 fanatyków Stomil. Mecz rozpoczął się o 17:15, a nie jak zaplanowano, o16, ponieważ sędziowie nie mogli dotrzeć na mecz. Dzisiaj temp. wynosiła ok. 30oC, więc trudno było dopingować. W pierwszej połowie prezentujemy średni doping oraz wywieszamy 4 flagi (Kraina Tysiąca Jezior, Pielgrzymi, Dywity, Stomil Olsztyn). W drugiej połowie młyn się wyraźnie rozruszał i było można usłyszeć bardzo głośny doping. Pokazaliśmy także „sektorówke”, a także pasy materiału. Pirotechniki na tym meczu brak, tylko jedna petarda hukowa. Jako pierwsi bramkę strzelili zawodnicy Mlekovity, wyrównał w 79 minucie Grzegorz Żytkiewicz. Niestety ten remis sprawił że obie drużyny spadają do 4 ligi.
Ostatnio zmieniony sob 28 maja, 2005 przez pztrz, łącznie zmieniany 1 raz.