OKS 1945 w III lidze - mecze
Moderatorzy: Pojezierski, Moderatorzy
-
- wie, że "Wyjazd Rzecz Święta"!
Tylko nie zapomnijmy, że za nami jest tylko jakiś śmieszny Ruch WM, bo są jeszcze Dolcan i Concordia...
Teraz bardzo ważny meczyk w Grajewie, a potem kto wie czy nie najważniejszy w rudzie z Concordią
Żałuje troche tylko tego, że wszytskich lepszych przeciwników OKS w pierwszej rudzie ma na własnym stadionie (Ruch WM, Dolcan, Concordia, Świt lub Wigry) bo poźniej jak będzie trzeba zdobyć 3 pkt w trudnym spotkaniu zawsze będzie to boisko rywala...
Teraz bardzo ważny meczyk w Grajewie, a potem kto wie czy nie najważniejszy w rudzie z Concordią
Żałuje troche tylko tego, że wszytskich lepszych przeciwników OKS w pierwszej rudzie ma na własnym stadionie (Ruch WM, Dolcan, Concordia, Świt lub Wigry) bo poźniej jak będzie trzeba zdobyć 3 pkt w trudnym spotkaniu zawsze będzie to boisko rywala...
Ostatnio zmieniony ndz 07 paź, 2007 przez Junioor, łącznie zmieniany 1 raz.
To prawda runda wiosenna będzie ciężka.
Miejmy nadzieje ze w zimowym oknie dojdzie ktos wartosciowy do Stomilu np. bramkarz
czy jakiś napastnik który mógłby odciążyć Suchego i Łukasika.
Oczywiście stawiam że sezon zakończymy w pierwszej trójce mam nadzieję że tak jak jest to teraz bez porażki
Niepokonany nasz STOMIL OLSZTYN kochany...
Miejmy nadzieje ze w zimowym oknie dojdzie ktos wartosciowy do Stomilu np. bramkarz
czy jakiś napastnik który mógłby odciążyć Suchego i Łukasika.
Oczywiście stawiam że sezon zakończymy w pierwszej trójce mam nadzieję że tak jak jest to teraz bez porażki
Niepokonany nasz STOMIL OLSZTYN kochany...
dwie nogi to ma, ale zauwaz ktora gra i cpasz to chyba raczej Tybgs pisze:Co ty jeb.iesz Pawlik gra [moderator] piłkę mimo melanżowego stylu życia A poza tym ja widziałem u niego obydwie nogi może przestań ćpać jak widziałeś jedną?SzEFoo pisze:tylko ze ma jedna wade, ma tylko jedna noge [lewa] ktora potrafi grac, Suchocki ma instynkt do strzelania bramek, bez niego nie bylibysmy na tym miejscu co teraz jestesmy. Trzeba mu oddac ze potrafi sie znalezccich pisze:Niechce ich porównywac,poprostu uwazam ze lukasik gra lepsza pile,
tak jak sam to potwierdzasz.
uwazam ze to wlasnie on zasluguje na miano pilkarza wekendu.
OKS KORMORSN
P.S Suchocki w tym meczu jesli nie byl najlepszym zawodnikiem w naszej druzynie to przynajmniej robil zagrozenie pod bramka przeciwnika. Ja nie mowie ze Łukasik gra slabo bo jak gra to jest wieksza 'sila razenia' ale porownywalem Suchockiego z nim. A poza nimi dwoma to ciezko znalezc napastnikow na miare 2 ligi [przyszlej pierwszej] w obecnym skladzie.
Ostatnio zmieniony ndz 07 paź, 2007 przez SzEFoo, łącznie zmieniany 1 raz.
- MarcelOstroda
- rzucił raz serpentyną
Na meczu nie byłem ale śmieszą mnie wasze komentarze (większości) . Jaka 1 ( 2 liga) zarząd jaki jest taki jest według mnie dużo robią dla tego klubu ( jaki jest taki jest - odnośnie zmiany nazwy ) systematycznie pozyskują sponsorów i tworzą zespół na przyszłość CIERPLIWOśCI ! Jeżeli działacze co widać działają co procentuje ( awans , obecnie 1 miejsce sponsorzy ), to zamiast się spinać że Wy chcecie 1 (2 ligi ) zastanów się na ilu wyjazdach byś wspierał drużynę w tej 1 lidze na ilu teraz byłeś ? Kleofas mam pytanie czy Ty jesteś chory czy masz jakieś problemy osobiste że w Olsztynie jest mecz a Ty na forum siedzisz i wynik wrzucasz ( pisze bez ironii po prostu pytam jak coś jest dla mnie nie jasne niechcę cię od razu krytykować bo nie o to chodzi i nie bawi mnie zbytnia krytyka na necie no chyba że nie ma innego sposobu na dotarcie do niektórych ludzi)? Piszecie słabo SBN patrzcie ile robicie żeby było lepiej a nie wymagacie od innych ! Do zobaczenia w Nowym Mieście Lubawskim (powód absencji praca ) i konsultujcie oprawy z Interem a nie sami na krytej wymyślacie aktywny sektor kibiców to SBN nikt was nie pobije i nie skrytykuje dobrze że chcecie działać ale od tego jest SSK ( wstąp ) od tego jest SBN
PS. Pozdrawiam Antyanarchia
PS. Pozdrawiam Antyanarchia
-
- zabiera szalik Stomilu na mecz
Jak ja miałbym się podniecać po meczu który szczerze mówiąc nie był najgorszy(tylko wynik mógł byc inny) to lepiej nie chodzic na mecze wcale. Przecież to jest w pilce normalne że raz sie gra lepiej raz gorzej. Wystarczy spojrzesc na naszą ekstraklasę i ostatnią kolejke. Tam to grają profesjonaliści? i za jaką kasę ?a robią błędy jeszcze gorzsze niż nasi w 3 lidze. Niektórzy z Was zachowuja się taj jakby nigdy w piłke nie kopali i d...py nie dawali od czasu do czasu. Wrzuccie na luz i trzymajmy z zawodnikami którzy muszą czuć nasze wsparcie a nie dokopywanie Co by było gdyby Stomil miał 6 miejsce? Zaczelibyśmy palić zawodników żywcem? Pozdrowionka i do zobaczyska w Grajewie.
Ludzie, dlaczego wy narzekacie?! To że w meczu z Orłem zdobyliśmy 1 punkt to nie jest żadna porażka!! Jesteśmy niepokonani w lidze, mamy lidera.. Czego chcieć więcej?! Piłkarze to nie maszyny nie mogą grać każdego meczu na 100% i wygrywać 5:0. Zastanówcie się o czym wy czasami mówicie. Jeszcze rok temu wszyscy śpiewaliśmy "III liga, III liga..." A teraz mamy lidera w III lidze i jest źle!? Szczerze mówiąc nie liczyłem że aż tak dobrze rozpoczniemy ten sezon, dlatego jestem mile zaskoczony! Ja rozumiem że apetyt rośnie w miarę jedzenia, ale to już chyba przesada...
P.S.
P.S.
Na początku nie do końca zrozumiałem twój przekaz pzdrstomilek10 pisze:Niektórzy z Was zachowuja się taj jakby nigdy w piłke nie kopali i d...py nie dawali od czasu do czasu.
Panowie jeszcze pewnie nie raz bedziemy musieli przełknąc smak porażki.Nasz zespół jest beniaminkiem ktory bardzo dobrze rozpoczał sezon ale nikt z nas nie wie jak ten sezon sie dla nas zakonczy ,czy po rozpoczeciu rundy wiosennej nie bedziemy przegrywac mecz za meczem!!To nie sa szachy ze jest 5 meczy i masz mistrzostwo czy awans.Tu liczy sie całoksztaut na zakonczenie sezonu.Mozna przegrac mecz ale pozniej trzeba sie wziasc do "kupy"i zrewanżowac!!!
-
- Kontakt:
- Tomi_OL
- stara się chodzić na wszystkie mecze
nie przegraliśmy Gramy dalej. DO BOJU OKS !!!Kamas pisze:Panowie jeszcze pewnie nie raz bedziemy musieli przełknąc smak porażki.Nasz zespół jest beniaminkiem ktory bardzo dobrze rozpoczał sezon ale nikt z nas nie wie jak ten sezon sie dla nas zakonczy ,czy po rozpoczeciu rundy wiosennej nie bedziemy przegrywac mecz za meczem!!To nie sa szachy ze jest 5 meczy i masz mistrzostwo czy awans.Tu liczy sie całoksztaut na zakonczenie sezonu.Mozna przegrac mecz ale pozniej trzeba sie wziasc do "kupy"i zrewanżowac!!!
-
- Kontakt:
Fikuśnie i kuriozalnie wyglądała ostatnia minuta w telewizji na powtórce. Nie szło nie widzieć faulu Grygorowicza nawet w telewizyjnej powtórce. Bramkarz w ogóle nie wychodził rękoma do piłki, a atakował nogi rywala własnymi. Grygorowicz stanął w bramce i co?! I zmiana! Skandal, szkoda, że to III liga, bo byłby dobry artykuł do Faktu na całe dwie strony. Poza tym komentujący Czereszewski przyznał, że był ewidentny karny, bo było słychać trzeszczenie kości, a ten obok niego niby nie widział, niby nie słyszał, niby był zasłonięty.
Karny był ewidentny, a ten, który pisał to na oficjalnej stronie: "Ponieważ była mozliwość obejrzenia tej kontrowersyjnej decyzji zaraz po meczu (mecz był nagrywany),to widać na nagraniu, że sędzia zbyt pochopnie pokazał na jedenastkę. Ale od decyzji sędziego (czy była ona słuszna czy nie) nie ma odwołania, jest chyba przewodniczącym klubu niewidomych.
Pozdrawiam tego faceta, czas na zmianę pingli.
Karny był ewidentny, a ten, który pisał to na oficjalnej stronie: "Ponieważ była mozliwość obejrzenia tej kontrowersyjnej decyzji zaraz po meczu (mecz był nagrywany),to widać na nagraniu, że sędzia zbyt pochopnie pokazał na jedenastkę. Ale od decyzji sędziego (czy była ona słuszna czy nie) nie ma odwołania, jest chyba przewodniczącym klubu niewidomych.
Pozdrawiam tego faceta, czas na zmianę pingli.
Fakt faktem mecz Oks zagrał słaby ale to nie zmienia faktu że 3 ptk powinny zostać w Olsztynie.Mowilem to juz pare razy i powtorze: Co ten gościu robi w bramce w 3ligowym zespole.Bramkarz jest z niego jak z koziej dupytrabka i tyle.Ale jak ma sie ważnego tatusia to można popełniać błedy i grac w 11 w każdym kolejnym meczu.I wiecie co szkoda mi tylko Sobiecha bo sie wpakował na dobre na lawce o ile Nakielski wrescie sobie onim przypomni ale jakos w to nie wierze.Pozdro dla normalnych kibiców