co prawda to prawda1998 pisze:ale bardziej brakuje zmiany bramkarzaCzarny1986 pisze:w zamian za te pieniadze mozna wzmocnic inne pozycje np pomoc a tego nam włąsnie brakuje !!!!
Sparingi, transfery w Stomilu Olsztyn
Moderatorzy: Pojezierski, Moderatorzy
-
- zabiera szalik Stomilu na mecz
Masz rację Emilonzo. Nie bardzo wiadomo kto ma na celu ciągłe podsycanie tego tematu? To tak jakby mieć pretensje do Suchockiego że na 10 sytuacji 100% wykorzystuje 2 i dlatego trzeba kogoś innego na tę pozycje. Niezła paranoja. Miejmy nadzieję że Nakielski w przerwie zimowej przygotuje naszych chłopaków odpowiednio do rundy wiosennej. Tego życzę im ja i wszyscy moi kolesie którzy w liczbie 3 byli ze mną na 6! spotkaniach wyjazdowych Stomilu. Pozdrowienia dla wszystkich bez wyjątku. Heja
[ Dodano: Nie 18 Lis, 2007 ]
Sorry. Miało byc EMILOZO.
[ Dodano: Nie 18 Lis, 2007 ]
Sorry. Miało byc EMILOZO.
-
- świeżak na forum
-
- świeżak na forum
- Tomi_OL
- stara się chodzić na wszystkie mecze
Kolejka 23 30.IV. środa
http://www.90minut.pl/liga.php?id=3205
Żeby zagrali jeden dzień pózniej to bysmy zorganizowali majówkę w Elblągu
http://www.90minut.pl/liga.php?id=3205
Żeby zagrali jeden dzień pózniej to bysmy zorganizowali majówkę w Elblągu
Ostatnio zmieniony ndz 18 lis, 2007 przez Tomi_OL, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- wie, że "Wyjazd Rzecz Święta"!
To się nie zgadzaj i nie jedź. Masz tyle czasu że ze zwolnieniem ze szkoły nie powinieneś mieć problemu.. Już lepiej wybiec troche w przyszłość i rezerwować sobie tę środe bo znając życie na zmiane terminu nikt się nie zgodzi każdy chce mieć długi weekend. Ostatnio byliśmy tam we wtorekGlebuś pisze:AKCJA!!! JA SIE NIE ZGODZE ONI MOGLI SOBIE PRZYJECHAĆ DO NAS NA NORMALNYCH WARUNKACH(SOBOTA) A MY NIE [moderator] LEŚNYCH DZIADKÓW!!!
Ostatnio zmieniony pn 19 lis, 2007 przez ptr, łącznie zmieniany 1 raz.
może jakaś akcja mailowa? bo to jeszcze nie jest pewny terminarz, wiec przydaloby sie dzialac cos w tej sprawie zeby pozniej nikt do nikogo pretensji, ze szansa byla, a jej nie wykorzystalismy! Bo pisanie, ze kto pojedzie ten pojedzie jest na miejscu, ale jednak nikt nie ma watpliwosci, ze wiecej osob pojechaloby czy to w sobote czy w niedziele. A chyba kazdemu zalezy zebysmy pokazali sie tam w dobrej liczbie jak na range tego meczu.
- Marcin - Jaroty
- wie kto jest "Dumą Warmii"!
SoNy pisze:Wiadomo że termin meczu do dupy, ale jezeli komus zalezy to i tak pojedzie i tak, nie wazne czy to sobota, sroda, piatek, czy niedziela
Smieszą mnie takie posty, są osoby którym zależy, bo zależy nam wszystkim aby pokazac się na derbach z jak najlepszej strony i pokazać, że to my jesteśmy potęgą, ale niestety są ludzie którzy nie mogą jechać bo np. pracują. Więc na przyszłość daruj sobie.
Termin jest do dupy, mam nadzieje że uda nam się to przełożyć na inny dzień tygodnia (sobota; niedziela).
Pozdrawiam.
- Marcin - Jaroty
- wie kto jest "Dumą Warmii"!
Ci co będą chcieli to sobie zarezerwują wolne bez żadnego problemu, dla chcącego nic trudnego. niektórym natomiast pozostanie użalanie na necie, że nie mogli, bo praca zatrzymała albo szkoła ludzie ogarnijcie się...[/quote]
Masz rację dla chcącego nic trudnego, ale czasami są różne powody że nie można wziąść wolnego w pracy.
Jeśli chodzi Ci o mnie że niby mam się użalać na necie z powodu ze nie mogę akurat jechać na mecz to , jakos nie lubie sie użalać na necie, tak jak robią to co niektórzy.
Koniec tematu jak cos to prv.
Masz rację dla chcącego nic trudnego, ale czasami są różne powody że nie można wziąść wolnego w pracy.
Jeśli chodzi Ci o mnie że niby mam się użalać na necie z powodu ze nie mogę akurat jechać na mecz to , jakos nie lubie sie użalać na necie, tak jak robią to co niektórzy.
Koniec tematu jak cos to prv.
Czy ja wspomniałem o akcjach hools?? Chodzi mi że lepsze np 300 porządnych gardeł i poprawny doping niż 600 gardeł z czego połowa to piknik nawet nie znający pieśni... Pozatym nie zauważyłem zbytnio różnicy między Iławą a Radomiem, bo naruszenie klatki w Radomiu to żadna akcja...SzEFoo pisze:no nie wiem czy wolisz jechac do Iławy w 650osób czy w 160osób do Radomia w lepszym składzie? Bo jesli myslisz ze beda atrakcje w takim meczu [podwyzszonego ryzyka] to zycze powodzenia
MichalMKS pisze:Ci co będą chcieli to sobie zarezerwują wolne bez żadnego problemu, dla chcącego nic trudnego. niektórym natomiast pozostanie użalanie na necie, że nie mogli, bo praca zatrzymała albo szkoła ludzie ogarnijcie się...Marcin - Jaroty pisze:ale niestety są ludzie którzy nie mogą jechać bo np. pracują.
Człowieku ogarnij sie w jakim Ty swiecie zyjesz ? Jak chodzisz do szkoły i piszesz sobie usprawiedliwienia to zaden problem , jezeli pracujesz i bez problemu dostajesz wolne to sie ciesz i nie [moderator] jak nie wiesz jak niektorzy maja [moderator] mnie juz ciagle pisanie ze nie jest mozliwe nie zalatwienie sobie wolnego , zaloze sie ze zgodzi sie ze mna pare osob sam znam ktore przykladowo nie zalatwia sobie dnia wolnego w tygodniu , po za tym czasami sa wazniejsze sprawy niz mecz , egzaminy czy cos podobnego , pojde na egzamin zdam go bede zadowolony pojade na nastepny mecz , wszystko ma swoje granice.
Ten post nie ma na celu obraznie kogos czy obrone , to jest moja opinia i prosze o wykluczenie spinki z tematu. Narazie tyle.