OKS 1945 w III lidze - mecze
Moderatorzy: Pojezierski, Moderatorzy
-
- był już na meczu wyjazdowym
90minut.pl < po lewej stronie III liga gr. 1 i masz tabele
1 Dolcan Ząbki 51
2 Ruch WM 51
3 Concordia PT 49
4 Sokół Aleksandrów Łódzki 45
5 STOMIL OLSZTYN 45
6. Wigry Suwałki 44
7. UKS SMS Łodz 35
zostalo 6 meczy do konca... terminarz mamy jakby nie patrzec dobry by finiszowac na wyzszym miejscu niz jestesmy [walkower z Drewca, Kolno i Grojec wyjazd, u siebie z Pultuskiem i Grajewem + ciezki wyjazd do Piotrkowa Trybunalskiego]
1 Dolcan Ząbki 51
2 Ruch WM 51
3 Concordia PT 49
4 Sokół Aleksandrów Łódzki 45
5 STOMIL OLSZTYN 45
6. Wigry Suwałki 44
7. UKS SMS Łodz 35
zostalo 6 meczy do konca... terminarz mamy jakby nie patrzec dobry by finiszowac na wyzszym miejscu niz jestesmy [walkower z Drewca, Kolno i Grojec wyjazd, u siebie z Pultuskiem i Grajewem + ciezki wyjazd do Piotrkowa Trybunalskiego]
Ostatnio zmieniony ndz 04 maja, 2008 przez SzEFoo, łącznie zmieniany 2 razy.
- goleo6
- jak wyjazd to tylko do Iławy i Elbląga...
- Kontakt:
Prokopowi jednak chyba chodziło o frekwencję na całym stadionie..::DAWIT::.. pisze:A kiedy, poza meczami z Olimpią i Radomiakiem, liczba osób na SBN-ie była choć zbliżona do 1000?Prokop pisze:Co do frekwencji na SBN to mam nadzieje ze drugi raz sie taka nie powtorzy(pierwsze zejscie ponizej 1tys.)
-
- jak wyjazd to tylko do Iławy i Elbląga...
http://www.stomil.olsztyn.pl/galeria/ok ... pia/41.jpg kto na tym zdjeciu stoi obok Nakiela? O ile pamietam to asystentem jest Kościuczuk... chyba ze to on ale jakos staro wyglada .. i te wloski Jak to Łukasz to mozecie mnie wybrechtac
-
- stomil.olsztyn.pl
- Kontakt:
mówisz i maszstomil olsztyn forever pisze:http://www.stomil.olsztyn.pl/galeria/ok ... pia/41.jpg kto na tym zdjeciu stoi obok Nakiela? O ile pamietam to asystentem jest Kościuczuk... chyba ze to on ale jakos staro wyglada .. i te wloski Jak to Łukasz to mozecie mnie wybrechtac
NIEZLE MASZ W GLOWIEstomil olsztyn forever pisze:http://www.stomil.olsztyn.pl/galeria/ok ... pia/41.jpg kto na tym zdjeciu stoi obok Nakiela? O ile pamietam to asystentem jest Kościuczuk... chyba ze to on ale jakos staro wyglada .. i te wloski Jak to Łukasz to mozecie mnie wybrechtac
Co do meczy jeżeli wszyscy będą tzn "starsi" także śpiewali razem tak jak wczoraj , to doping powinien być na odpowiednim poziomie jak podczas wczorajszego meczu z Olimpią Elbląg . Komentarz młodego człowieka Seby w temacie derby bardzo dobry wielu ma podobne zdanie co do dopingu i młodzi i "starsi" kibice .
-
- stomil.olsztyn.pl
- Kontakt:
Tym bardziej sie boje o wynik tego meczu...Jalok pisze: Wygrywamy z Orłem w Kolnie i mamy bardzo realne szanse na awans do nowej 1 ligi [3 pkt straty do Dolcana by bylo]
Cel klubu to nowa 2. liga - o 1. miejscu nie mamy co marzyć... wiem, wiem - że gra sie o zwycięstwo, no ale... piłka piłką, a życie życiem... jeszcze od nikogo z klubu nie usłyszałem, że marzy im się 1. miejsce w tabeli.
Piszę to, bo może pare osób ochłonie i zaoszczędzę Wam gorzkiego rozczarowania na koniec sezonu.
Awansujmy spokojnie do nowej 2. ligi - będzie to w tym momencie realne osiągnięcie na miarę możliwości finansowe i organizacyjne naszego klubu.
Ostatnio zmieniony sob 10 maja, 2008 przez Emilozo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tomi_OL
- stara się chodzić na wszystkie mecze
Zgadzam się w 102 %Emilozo pisze:Tym bardziej sie boje o wynik tego meczu...Jalok pisze: Wygrywamy z Orłem w Kolnie i mamy bardzo realne szanse na awans do nowej 1 ligi [3 pkt straty do Dolcana by bylo]
Cel klubu to nowa 2. liga - o 1. miejscu nie mamy co marzyć... wiem, wiem - że gra sie o zwycięstwo, no ale... piłka piłką, a życie życiem... jeszcze od nikogo z klubu nie usłyszałem, że marzy im się 1. miejsce w tabeli.
Piszę to, bo może pare osób ochłonie i zaoszczędzę Wam gorzkiego rozczarowania na koniec sezonu.
Awansujmy spokojnie do nowej 2. ligi - będzie to w tym momencie realne osiągnięcie na miarę możliwości finansowe i organizacyjne naszego klubu.
- sZaQaLu$
- zabiera szalik Stomilu na mecz
A mi się widzi, że przy awansie do nowej 1. ligi, jakiś poważny sponsor popatrzy, drużyna idzie jak burza po ligach (tylko sezon w obecnej) i uzna, że warto zainwestować pieniądze. I znowu wróci do Olsztyna wielka piłka. Czego sobie i wszystkim Stomilowcom życzę.Emilozo pisze:Cel klubu to nowa 2. liga - o 1. miejscu nie mamy co marzyć... wiem, wiem - że gra sie o zwycięstwo, no ale... piłka piłką, a życie życiem... jeszcze od nikogo z klubu nie usłyszałem, że marzy im się 1. miejsce w tabeli.
Ostatnio zmieniony sob 10 maja, 2008 przez sZaQaLu$, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- wie, że "Wyjazd Rzecz Święta"!
Należałoby jutro wygrać w Kolnie (zajmując spokojnie 4 lokatę) i spokojnie przygotowywać się do kolejnego ważnego spotkania z Warmią Grajewo...
Wracając do wcześniejszych wypowiedzi, słyszałem ''kiedyś, gdzieś'' z ust pewnego zawodnika takie słowa: ''lepiej jest poczekać rok z awansem, niz awansowac i za chwilę spaść...''
Także Koleżanki i Koledzy - ochłońmy
Wracając do wcześniejszych wypowiedzi, słyszałem ''kiedyś, gdzieś'' z ust pewnego zawodnika takie słowa: ''lepiej jest poczekać rok z awansem, niz awansowac i za chwilę spaść...''
Także Koleżanki i Koledzy - ochłońmy
jeszcze wymogi stadionowe byśmy może spełniliRmk pisze:a takie pytanko co do wypowiedzi Emila - co sie wiąże z awansem(teoretycznym) do nowej 1ligi?? znaczy ze stadion musiałby mieć oświetlenie, ze większą pojemność, lepsze warunki?
jakie są obowiązki do spełnienia?
-pytam z ciekawości, w celu dokształcenia się:)
chodzi o to ,że klub nie ma finansowej pewności co do tej ligi -brak sponsora który by zapewnił godny budżet
-
- zabiera szalik Stomilu na mecz
Wyniki meczów zaje..ste. Na razie nie ma co doliczać trzech punktów chodź trudno byłoby pogodzić się z innym wynikiem niz zwycięstwo. Niech chłopaki zagrają swoje a bedzie dobrze. Co do pierwszej ligi to ja mam swoje zdanie odnośnie sponsora a własciwie jego braku. Ja nie widzę go niestety, tak jak nie widze co gorsza na drugą ligę (bo sam Świniarski ,DAF i kilku fanów piłki nożnej w Olsztynie to za mało).Nie chce oczywiscie żle wrózyć tylko może pospekulujemy tak realnie, kto mógłby zainwestować w klub ? Może jak awansują to ktoś przyjdzie ale kto... No ale jutro do Kolna !!!