OKS w IVlidze 06/07 - kibice
Moderatorzy: Pojezierski, StomilTravel, Moderatorzy
Jak zwykle szczerze napisze co mi się podobało a co nie . Pierwsza moja uwaga tyczy się spiewów w pociągu , niektórzy po % drą się a na meczu zamulają To nie była taka sytuacja jak w Giżycku że w pociągu śpiewy a na meczu prawie brak , bo gardła zdarte i brak sił i procentów w żyłach ale mogło być lepiej . Gdyby więcej ludzi którzy mają dużo do powiedzenia i czują się naprawde Stomilowcami zmobilizowało ludzi to mogłoby byc jeszcze lepiej , co nie zmienia faktu że nie było dobrze , napewno lepiej niż Jeziorak dopingowaliśmy swoją drużyne , i "Wodzu" z megafonem powienien stać na śrdoku po PRAWA strona dopingowąła lepiej niż ta druga .. Nasza liczba konkretna i za to dzięki dla ludzi którzy się do tego przyczynili . Oprawa mogłaby być lepsza gdybyśmy mogli zaprezentowac wszytko co mieliśmy przygotowane . Dobre oflagowanie z naszej strony 9 flag , gospodarze (?) mniej bo 7 .
Ostatnio zmieniony pn 04 cze, 2007 przez Dawid, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- zabiera szalik Stomilu na mecz
-
- wie kto jest "Dumą Warmii"!
INWAZJA NA IŁAWĘ !!!
beda moze jescze jakies filmiki i wiecej zdjec?????
gospodarze 7 flag mieli bo moze wiecej ich nie posiadaja;) Teraz beda podniecali sie nastepne 5 lat, ze wygrali z "Wielkim Stomilem" 2x po 4:0, ale tylko to im pozostaje Liczy sie wynik koncowy czyli najprawdopodobniej 3liga nasza. O dopingu nie ma co gadac, moim zdaniem byl momentami nawet bardzo dobry przynajmniej z tej strony co ja stalem, a to co pisza gdziekolwiek chlopaki z ulicy Wiejskiej itp. ze byli lepsi pilkarsko i kibicowsko to Sama liczba 600-700 przy ich liczbie 400 [chodzi o mlyn] mowi sama za siebie.
Szkoda tylko wyniku i tego z w drodze powrotnej zabraklo biletow do pociagu i "troche" ciasno bylo.
A co do ogolnej frekwencji to duzy +
Szkoda tylko wyniku i tego z w drodze powrotnej zabraklo biletow do pociagu i "troche" ciasno bylo.
A co do ogolnej frekwencji to duzy +
Ostatnio zmieniony pn 04 cze, 2007 przez SzEFoo, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- zabiera szalik Stomilu na mecz
Ilościowo niedzielni wyjazd do iławy był udany jednak jakościowo nie bardzo. Nie chodzi mi tu o oprawę która była spoko (gdyby wszystko zostało zaprezentowane byłoby jeszcze lepiej), a o postawę części kibiców i atmosferę szczególnie po meczu. Już pod koniec meczu doping siadł. Po ostatnim gwizdku część osób powoli zaczęła wychodzić z naszego sektora podobnie jak pikniki z iławy. Powrót na dworzec to już całkiem grobowa atmosfera, której nie usprawiedliwia nawet wynik. Wyjazd na mecz STOMILU szczególnie do tej znienawidzonej dziury powinien być dla wszystkich jak podróż do Mekki dla islamistów. Niektórzy chyba wybrali się tam po to żeby mieć wyjazd z bani i móc opowiadać o tym kolegom, a nie żeby dopingować i się dobrze bawić.
W związku z tym, że jest już po najważniejszym wydarzeniu w rundzie, zapraszam do wątku "Ulica Stomilu". Post napisałem bo z powodu takiego, że ostatni edytowałem tamten temat, nie miałem jak go odświeżyć
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez MasteR, łącznie zmieniany 1 raz.
- seba
- wie, że "Wyjazd Rzecz Święta"!
- Kontakt:
tomeczku kochany: mi chodziło o sprawy czysto kibicowskie czyli że byśmy byli o wiele głośniejsi a nie o wynik. a tak to są kontrowersję bo oni twierdzą że byli od nas głosniejsi. gdyby każdy krzyczał to nawet by nie próbowali dyskutować.
Ostatnio zmieniony śr 06 cze, 2007 przez seba, łącznie zmieniany 1 raz.
seba a ja ci powiem jedno: pojechałeś pierwszy raz na wyjazd i bedziesz go chyba przeżywał sporo czasu, patrzysz na to co wypisuje jeziorak że to oni byli głośniejsi mieli lepszą oprawe itp a co to nas obchodzi
I chciałbym zobaczyć czy w 3 lidze też będziesz jeździł na wyjazdy typu głowno
POZDRAWIAM
I chciałbym zobaczyć czy w 3 lidze też będziesz jeździł na wyjazdy typu głowno
POZDRAWIAM
-
JAK WIDAC PANI MONIKA MA BARDZO BUJNA FANTAZJE POWINNA NAWIAZAC KONTAKT Z NASZYM OLSZTYNSKIM BAJKOPISARZEM REDAKTOREM G.O DRYHYNYCZYN CZY JAK MU TAM,PIEKNY DUET BY BYL.
TOMEK & SEBA PODYSKUTUJCIE NA PRYWATNYCH WIADOMOSCIACH
TOMEK & SEBA PODYSKUTUJCIE NA PRYWATNYCH WIADOMOSCIACH
Ostatnio zmieniony śr 06 cze, 2007 przez Leszkowy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Nawet jeśli był pierwszy raz, to lepiej zachęcać go do kolejnych wyjazdów i dopingowania naszej drużyny a nie krytykować. Takie jest moje zdanie.seba a ja ci powiem jedno: pojechałeś pierwszy raz na wyjazd i bedziesz go chyba przeżywał sporo czasu,
Organizowany jest jakiś wyjazd do Gołdapu? Z tego co sprawdzałem tam nawet pociągi nie dojeżdżają...
Tomek pisze:I chciałbym zobaczyć czy w 3 lidze też będziesz jeździł na wyjazdy typu głowno
Skąd wiesz?:] Może się własnie nakręcił na wyjazdy :]
Ja napewno teraz częściej będę jeździł na wyjazdy w III lidze, bo uczę się w Łodzi i będe miał po prostu bliżej :]
POZDRAWIAM
Co do tekstu dziennikarskiego.
Już po lidzie dostrzec można brak profesjonalizmu. Tekst jest słaby, miał wzbudzić sensacje, zainteresowanie, miał wyolbrzymić zaistniałę wydarzenie. A co wyszło pani Monice? Zwykły tekst niemalże identyczny jak w "Fakcie" (nie nawidzę słów typu gliniarz, kibole).Repotraż to nie jest- brak obiektywizmu (przedstawiła tylko swój punkt widzenia, poza tym jest za krótki). Sprawozdanie też to nie jest, bo za dużo pisma potocznego. Chciała zrobić z normalnych kibiców chuliganów, użyła metod manipulacyjnych (presupozycja, ingracjacja) hehe mogłaby pisać teksty do Rydzyk News. Ale każdy dziennikarz od czegos zaczyna, uczy sie. A tak wogóle to jest tekst z której gazety? Tyle jesli chodzi o analize
Już po lidzie dostrzec można brak profesjonalizmu. Tekst jest słaby, miał wzbudzić sensacje, zainteresowanie, miał wyolbrzymić zaistniałę wydarzenie. A co wyszło pani Monice? Zwykły tekst niemalże identyczny jak w "Fakcie" (nie nawidzę słów typu gliniarz, kibole).Repotraż to nie jest- brak obiektywizmu (przedstawiła tylko swój punkt widzenia, poza tym jest za krótki). Sprawozdanie też to nie jest, bo za dużo pisma potocznego. Chciała zrobić z normalnych kibiców chuliganów, użyła metod manipulacyjnych (presupozycja, ingracjacja) hehe mogłaby pisać teksty do Rydzyk News. Ale każdy dziennikarz od czegos zaczyna, uczy sie. A tak wogóle to jest tekst z której gazety? Tyle jesli chodzi o analize
-
- świeżak na forum
NA STRONIE GŁOWNEJ WASZEJ STRONY JEST NAPISANE ŻE PIŁKARSKO JEZIORAK BYŁ ZDECYDOWANIE LEPSZY A NA TRYBUNACH W MECZU JEZIORAK-OKS LICZBOWO ZWYCIĘŻYŁ OKS.POWIEM TAK.CZY WY ZAWSZE MUSICIE PISAĆ POD SIEBIE,CZY WAS TO PODNIECA JEŚLI NAPISZECIE NIEPRAWDE,NIE POTRAFICIE BYĆ OBIEKTYWNI?!WY MÓWICIE CHYBA PRAWDE JAK SIĘ POMYLICIE.PIŁKARSKO TO JEZIORAK JUŻ WAM NIE BĘDZIE UDAWADNIAŁ KTO JEST LEPSZY BO KAŻDY NORMALNY CZŁOWIEK WIE ŻE JEZIORAK JEST LEPSZY ZDECYDOWANIE OD OKS-u,ILEŻ MA JESZCZE UDAWADNIAĆ.TAKI NOKAUT JAKI WAM ZADALIŚMY W MECZACH NA SZCZYCIE (dwa razy po 4:0!)TO CHYBA NIGDY SIĘ NIE ZDARZYŁ W POLSKIEJ PIŁCE W MECZACH NA SZCZYCIE .I TO WY WCHODZICIE DO 3 LIGI A NIE MY,CZY TO JEST NORMALNE,CHYBA TYLKO LUDZIE NAIWNI NIE WIEDZĄ O CO TU CHODZI.JEŚLI CHODZI O LICZBE WASZYCH SZALIKOWCÓW TO NA ZDJĘCIACH PRZECIEŻ WIDAĆ I SAM WIDZIAŁEM NA WŁASNE OCZY BO BYŁEM NA MECZU ŻE WAS BYŁO MNIEJ OD JEZIOROWCÓW I NAPEWNO NIE BYŁO WAS 600 TYLKO GÓRA 450.NASZYCH SZALIKOWCÓW NIE POMIEŚCIŁO SIĘ WSZYSTKICH W KLATCE WIĘC STAŁO JESZCZE OKOŁO STU POZA NIĄ.SPRAWA OPRAWY MECZOWEJ.KTOŚ TU NAPISAŁ ŻE WYDALIŚCIE BARDZO DUŻO PIENIĘDZY NA OPRAWĘ-1600 ZŁOTYCH.POWIEM WAM TAK SZCZERZE ŻE SŁYSZAŁEM Z DOBRYCH ŻRÓDEŁ ŻE NASI SZALIKOWCY WYDALI 4000 ZŁOTYCH!!!TO JEST DOPIERO SZOK,WIĘC SIĘ TU NIE PRZECHWALAJCIE BO NIE MA CZYM.KTO NIE BYŁ NA MECZU MOŻE SPOJRZEĆ NA FOTKI ,CHOCIAŻ NA ŻADNEJ Z NICH NIE MA CAŁOŚCIOWEGO SEKTORA POKAZANEGO NASZYCH SZALIKOWCÓW...PODSUMOWUJĄC.PIŁKARSKO WAS ZNOKAUTOWALIŚMY,LICZEBNIE TROCHE LEPSI,OPRAWA LEPSZA ZDECYDOWANIE....
-
- wie kto jest "Dumą Warmii"!