Sparingi, transfery w Stomilu Olsztyn
Moderatorzy: Pojezierski, Moderatorzy
- Kleofas
- kiedyś odpalił nawet race
Skoro już takie artykuły przedstawiacie to ja przedstawie wypowiedź prezesa dodający nadziei w sercach kibiców
http://www.magazynpilkarski.pl/?mod=news&nid=38763, Nie chcę zdradzać żadnych nazwisk. Naszym celem jest budowa zespołu na pierwszą ligę, dlatego szukamy odpowiedniej osoby. I to nie tylko jeśli chodzi o trenera, ale też o zawodników - wyjaśnia niedawno wybrany główny działacz olsztyńskiego klubu.
- Rafciu
- stara się chodzić na wszystkie mecze
http://gazetaolsztynska.wm.pl/sport/W-c ... nsu-,58877 Mamy tu kolejny wywiad z Panem Prezesem który rzuca optymistyczny blask na losy naszego klubu
Ostatnio zmieniony wt 25 lis, 2008 przez Rafciu, łącznie zmieniany 1 raz.
Bardzo bardzo kiepska wiadomość. Brat może sprzedać brata do Wisły Płock. Arek zagrał w sparnigu przeciw Narwi Ostrołęka.
26 listopada 2008, 13:45 - Płock (sztuczne boisko)
Wisła Płock 4-1 Narew Ostrołęka
Wisła Płock: Paweł Pazdan - Sidorowicz, Mariusz Ragaman, Arkadiusz Koprucki, Mariusz Soska - Dmytro Chorolskyj, Artur Rado, Mariusz Marczak, Jewhen Chorolskyj - Ambroziak, Mosard.
Drużyna Wisły Płock złożona z zawodników testowanych wygrała w spotkaniu sparingowym z trzecioligową Narwią Ostrołęka 4-1 (2-0).
26 listopada 2008, 13:45 - Płock (sztuczne boisko)
Wisła Płock 4-1 Narew Ostrołęka
Wisła Płock: Paweł Pazdan - Sidorowicz, Mariusz Ragaman, Arkadiusz Koprucki, Mariusz Soska - Dmytro Chorolskyj, Artur Rado, Mariusz Marczak, Jewhen Chorolskyj - Ambroziak, Mosard.
Drużyna Wisły Płock złożona z zawodników testowanych wygrała w spotkaniu sparingowym z trzecioligową Narwią Ostrołęka 4-1 (2-0).
-
- wie kto jest "Dumą Warmii"!
Jesli chodzi o Lecha to łatwo mu nie bedzie na testach bo ma konkurencje..
http://www.futbol.pl/index_2501.php?a_2 ... 7180a6919d
http://www.futbol.pl/index_2501.php?a_2 ... 7180a6919d
- seba
- wie, że "Wyjazd Rzecz Święta"!
- Kontakt:
http://90minut.pl/news.php?id=809980
tutaj troszkę dokładnie o piłkarzach, z którymi Lech bedzie rywalizował i faktycznie łatwo nie mu będzie.
tutaj troszkę dokładnie o piłkarzach, z którymi Lech bedzie rywalizował i faktycznie łatwo nie mu będzie.
-
- był już na meczu wyjazdowym
- Kontakt:
śmieszą mnie troche te wasze posty że wzmocnimy się juniorami i talentami z lig niższych!
Myślicie że w pierwszym dniu po zakonczeniu rundy od razu bedą transfery z najwyższej półki (wiem że jest już troche dalej ale jeszcze poczekajcie) Oceniać możemy zacząć w styczniu a przecież nie ma jeszcze grudnia wiec ludzie zastanówcie sie co wy piszecie. Zapewne klub juz jakieś wstepne rozmowy prowadzi wiec radze jeszcze ten przynajmniej miesiac poczekac tym bardziej ze jeszcze przeciez nie ma nawet trenera
Myślicie że w pierwszym dniu po zakonczeniu rundy od razu bedą transfery z najwyższej półki (wiem że jest już troche dalej ale jeszcze poczekajcie) Oceniać możemy zacząć w styczniu a przecież nie ma jeszcze grudnia wiec ludzie zastanówcie sie co wy piszecie. Zapewne klub juz jakieś wstepne rozmowy prowadzi wiec radze jeszcze ten przynajmniej miesiac poczekac tym bardziej ze jeszcze przeciez nie ma nawet trenera
-
- jak wyjazd to tylko do Iławy i Elbląga...
"Kiedy władze rozglądają się za szkoleniowcem, za nowymi pracodawcami rozglądają się także czołowi zawodnicy OKS. Arkadiusz Koprucki był na testach w pierwszoligowej Wiśle Płock. Zagrał pełne 90 min w sparingu przeciwko Narwi Ostrołęka.
- Usłyszałem pochlebne recenzje na mój temat, ale podchodzę do tego bardzo spokojnie - mówi Koprucki. - To był tylko jeden mecz i na razie trudno cokolwiek powiedzieć, co będzie dalej. Mam ważny kontrakt z OKS jeszcze przez 1,5 roku [do czerwca 2010 r. - red.], dlatego jeśli miałoby dojść do transferu, działacze obydwu klubów musieliby się dogadać.
Swoje umiejętności w Widzewie Łódź sprawdzał natomiast Grzegorz Lech. Pierwszoligowiec zaprosił na "wewnętrzną gierkę" zawodników z całej Polski. Lech zagrał na środku pomocy i strzelił jedną bramkę. - Do wtorku powinno się wiele wyjaśnić - mówi olsztynianin. - Myślę, że wypadłem w tym sprawdzianie dobrze, ale nie ja przecież o tym decyduję."
Ciekawe co z tego wyjdzie .. szczegolnie odejscie Kopruckiego moze byc duzym oslabieniem
- Usłyszałem pochlebne recenzje na mój temat, ale podchodzę do tego bardzo spokojnie - mówi Koprucki. - To był tylko jeden mecz i na razie trudno cokolwiek powiedzieć, co będzie dalej. Mam ważny kontrakt z OKS jeszcze przez 1,5 roku [do czerwca 2010 r. - red.], dlatego jeśli miałoby dojść do transferu, działacze obydwu klubów musieliby się dogadać.
Swoje umiejętności w Widzewie Łódź sprawdzał natomiast Grzegorz Lech. Pierwszoligowiec zaprosił na "wewnętrzną gierkę" zawodników z całej Polski. Lech zagrał na środku pomocy i strzelił jedną bramkę. - Do wtorku powinno się wiele wyjaśnić - mówi olsztynianin. - Myślę, że wypadłem w tym sprawdzianie dobrze, ale nie ja przecież o tym decyduję."
Ciekawe co z tego wyjdzie .. szczegolnie odejscie Kopruckiego moze byc duzym oslabieniem
-
- wie, że "Wyjazd Rzecz Święta"!
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=4940 nim sie interesuje nasz klub
Ostatnio zmieniony czw 04 gru, 2008 przez zduno, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- był już na meczu wyjazdowym
Do dzisiejszych działaczy nie powinieneś się czepiać bo mają przynajmniej optymistyczną, i myślę, że realistyczną wizje funkcjonowania klubu.Bart_OKS pisze:Houte pisze:Z Unii Janikowo odchodzi Marcin Wincel. Może tym razem?
OD baRDZO DAWNA MA DOJSC!! znajac naszych dzialaczy teraz tez bedzie jakas przeszkoda hehe
-
- świeżak na forum
Co do sparingów to za czasów Nakiela były troszke lepsze... Polonia , Jaga mówią same za siebie . Tutaj wygrają z Warmią , Huraganem i Narwią , a potem ze Startem niektórzy pomyślą , że są gwiazdami i na początek 5:0 w dupe ...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Czy wygrywasz , czy nie. Ja i tak kocham Cię ... !
-
- świeżak na forum
nom to jest prawda ale nie jestem pewny
[ Dodano: Sob 06 Gru, 2008 ]
[ Dodano: Sob 06 Gru, 2008 ]
no nawet dobrze gadazwisnia_oks pisze:Co do sparingów to za czasów Nakiela były troszke lepsze... Polonia , Jaga mówią same za siebie . Tutaj wygrają z Warmią , Huraganem i Narwią , a potem ze Startem niektórzy pomyślą , że są gwiazdami i na początek 5:0 w dupe ...
wole by bylo cicho i w ostatnich dniach dokonac wzmocnien takimi jak Piesio i Koprucki.Houte pisze:Szkoda że w naszym klubie jest cicho co do transferów... w innych klubach już huczy a u nas żadnego nazwiska to staje się trochę niepokojące. Sandecja już ma pół składu Kmity ,KSZO się sypie ,Kolejarz się wzmacnia tylko u nas głucho...
jest duzo czasu i lepiej sie nie spieszyc i nie sprowadzac zawodnikow typu grabowski