OKS STOMIL w IV lidze - mecze
Moderatorzy: Pojezierski, Moderatorzy
- Morda
- stara się chodzić na wszystkie mecze
Mecz z dKs-em
Ile osob bylo na wyjezdzie?
W Dobrym Mieście na meczu z miejscowym DKS pojawiło się tylko 40 Stomilowców, zapewne tak niska liczba spowodowana problemami po meczu z Jeziorakiem – wezwania na komendę itp. Na płocie pojawiają się 4 flagi (3x Dobre Miasto i Młode Pokolenie) + transparent. Na początku meczu odpalamy 20 stroboskopów i 5 rac. Nie prowadzimy dopingu, z powodu protestu przeciwko zachowaniu działaczy, którzy teraz odcinają się od nas najwierniejszych kibiców. Jedynie pod koniec meczu zarzucamy „To my to my Stomil Olsztyn to my”, „Jesteśmy zawsze tam…” oraz „[moderator] z zakazami OKS jesteśmy z wami”. Piłkarze wygrywają 3:1, po dobrym meczu. Gdy piłkarze udawali się do szatni zarzucamy „ Chodźcie do nas” i „Jesteście z nami czy z działaczami” – piłkarze wracają dziękują nam za przybycie za co należy im się szacunek, my im dziękujemy za walkę w dzisiejszym meczu. Po meczu część wraca do domu, część zostaje na melanżu przygotowanym przez dobromiejskich fanów. TYLKO STOMIL OKS !
TO MY TO MY STOMIL OLSZTYN TO MY !
-
- zna go kilka osob z ekipy
- Kleofas
- kiedyś odpalił nawet race
Mógbyś rozszerzyć ten fragment bo nie zabardzo wiem o co chodzi. Jak to działacze się od was odcinają mógbyś wyjaśnić.Przybyś pisze: Nie prowadzimy dopingu, z powodu protestu przeciwko zachowaniu działaczy, którzy teraz odcinają się od nas najwierniejszych kibiców.
ty forum to nie cale zycie popatrz posluchaj pochodz na mecze nie myslisz ze net ci da wszystkoKleofas pisze:Mógbyś rozszerzyć ten fragment bo nie zabardzo wiem o co chodzi. Jak to działacze się od was odcinają mógbyś wyjaśnić.Przybyś pisze: Nie prowadzimy dopingu, z powodu protestu przeciwko zachowaniu działaczy, którzy teraz odcinają się od nas najwierniejszych kibiców.
- Kleofas
Jak już coś to nie ty tylko Kleofas. Mówiłem wcześniej że chodzę na mecze. Tylko w tym sezonie u siebie już nie pójdę wiadomo.Manio pisze:ty forum to nie cale zycie popatrz posluchaj pochodz na mecze nie myslisz ze net ci da wszystkoKleofas pisze:Mógbyś rozszerzyć ten fragment bo nie zabardzo wiem o co chodzi. Jak to działacze się od was odcinają mógbyś wyjaśnić.Przybyś pisze: Nie prowadzimy dopingu, z powodu protestu przeciwko zachowaniu działaczy, którzy teraz odcinają się od nas najwierniejszych kibiców.
- Anty-Jeziorak
- był już na meczu wyjazdowym
- Kontakt:
dO mODERATORA FORUM TEMU TYPOWI NALEZY SIĘ BAN ZA BZDURY KTOR WYPISUJE NA TYM FORUMKleofas pisze:Mógbyś rozszerzyć ten fragment bo nie zabardzo wiem o co chodzi. Jak to działacze się od was odcinają mógbyś wyjaśnić.Przybyś pisze: Nie prowadzimy dopingu, z powodu protestu przeciwko zachowaniu działaczy, którzy teraz odcinają się od nas najwierniejszych kibiców.
pS. CHODZI MI O TEGO DEBILA Kleofas
- Kleofas
Po co te wyzwiska przecież jesteśmy kibicami Stomilu. Mógby skierować się tak samo do moderatora za to że mnie obrażasz.Książę pisze:dO mODERATORA FORUM TEMU TYPOWI NALEZY SIĘ BAN ZA BZDURY KTOR WYPISUJE NA TYM FORUMKleofas pisze:Mógbyś rozszerzyć ten fragment bo nie zabardzo wiem o co chodzi. Jak to działacze się od was odcinają mógbyś wyjaśnić.Przybyś pisze: Nie prowadzimy dopingu, z powodu protestu przeciwko zachowaniu działaczy, którzy teraz odcinają się od nas najwierniejszych kibiców.
pS. CHODZI MI O TEGO DEBILA Kleofas
Pozdrawiam
-
- wie kto jest "Dumą Warmii"!
- Kontakt:
-
- jak wyjazd to tylko do Iławy i Elbląga...
Powiem wam jedna rzecz. Napewno trzeba wygrac wszystko do konca rundy ,dobrze przepracowac okres przygotowawczy i nie patrzec na to jak jeziorak gra. A zaloze sie ze na wiosne juz im tak latwo nie bedzie sie gralo zobaczycie. Od poczatkuy bylo wiadome ze tylko my i jeziorak liczymy sie w walce o awans. Chlopaki do boju zostala kupa MECZY!!
-
- wie kto jest "Dumą Warmii"!
- Kontakt: