OKS 1945 w III lidze - mecze
Moderatorzy: Pojezierski, Moderatorzy
brawo piłkarze...
------------------------------------------
1 Concordia PT 6
2 Drwęca NML 6
3 OKS 1945 Olsztyn 6
(...)
------------------------------------------
1 Concordia PT 6
2 Drwęca NML 6
3 OKS 1945 Olsztyn 6
(...)
Ostatnio zmieniony śr 15 sie, 2007 przez SzEFoo, łącznie zmieniany 2 razy.
Co ty opowiadasz?? Jak ma czas zeby isc, a mu sie nie chce to czy taki ktos moze sie nazywac kibicem Stomilu? Ochlon troche...gierek pisze:jeszcze słówko o napinaczach na pikników...smieszy mnie ta pretensja w głosie: gdzie byliście w IV lidze??? Ludzie ..ch.uj Wam do tego..mi równiez zreszta..każdy płaci na wstęp i nic Nam do tego kto kiedy przychodzi na mecze. Jeden nie może, drugiemu sie nie chce i trzeci własnie oglada kajakarstwo:) i to jest jego świete prawo. Jesteś kibicem Stomilu , świetnie, przy okazji szanuj innych choćby niebyli jednak jak [moderator] jak Ty.
"Gdzie byliscie w 4 lidze?" dobre stwierdzenie, bo poza meczem z Ilawa to przychodzilo 300-400osob max 700, a nagle awans jest i przychodzi nagle 2.000 kibicow z czego 1500 to kibice sukcesu, ktorzy chodza i na AZS i na Stomil jak pilkarzom idze.
Szefoo...chyba zgodzisz sie z teza że za sukcesem przychodzi wieksze zainteresowanie i naprade nie jest to powód ta takiej frustracji..zwróc lepiej uwage na rosnace zyski z biletów(zapomnij przez moment ze to OKP).. o co toczyć piane? że ludzie przypominają sobie o istnieniu piłki??
Dopóki nie zrozumiemy , że oprocz Ciebie mnie i jeszcze paru innych są jeszcze ludzie dla których obejrzenie meczu to czysta frajda i sposób na miłe spedzenie czasu dopóty bedą wymyslane takie głupawe przyśpiewki.
Nie każdy jest takim za.[moderator] fanem jak TY. Skoro Nasz klub ma być(jest)kontynuatorem osiagnięć STOMILU, przypomij sobie tą frekwencje..piekne , nieprawdaż:)???
Dopóki nie zrozumiemy , że oprocz Ciebie mnie i jeszcze paru innych są jeszcze ludzie dla których obejrzenie meczu to czysta frajda i sposób na miłe spedzenie czasu dopóty bedą wymyslane takie głupawe przyśpiewki.
Nie każdy jest takim za.[moderator] fanem jak TY. Skoro Nasz klub ma być(jest)kontynuatorem osiagnięć STOMILU, przypomij sobie tą frekwencje..piekne , nieprawdaż:)???
- Wiktor
- stara się chodzić na wszystkie mecze
Smieszy mnie troche krytykowanie ludzi, ze zaczeli chodzic na mecze. W IV lidze slyszalem narzekanie, ze malo osob przychodzi i ze tylko na Jezioraka bylo troche wiecej. Ale po tym co "kibice" zrobili na tym meczu ludziom sie odechcialo, czemu sie wcale nie dziwie. Przyszla III liga i na samym poczatku przyszlo wiecej ludzi, ktorzy pamietaja tluste lata albo maja w glebi siebie potrzebe pilki noznej. I nagle podnoszony jest raban. Jak to? To oprocz grupki wiernych kibicow przyszli inni, pikniki? Jakim prawem? Niech siedza w domu albo niech sie wstydza ze przychodza, przeciez na Stomil moga chodzic tylko fanatycy..... Boje sie pomyslec jak Stomil wejdzie do II ligi i przyjdzie jeszcze wiecej ludzi. Wtedy to dopiero bedzie mozliwosc podbudowania swojego ego, ze przyszla banda frajerow, kibicow sukcesu, a prawdziwy kibic to taki co byl od IV ligi. I na mecz moze chodzic nadal 700 osob, bo reszta to frajerstwo.Takie myslenie to jakis kretynizm.
Ja sie bardzo ciesze, ze przyszlo duzo ludzi. Mam nadzieje, ze na niedzielny mecz tez przyjdzie tyle samo albo i wiecej piknikow. Dlaczego? Po pierwsze primo klub bedzie mial wiekszy zysk z biletow, a po drugie primo bedzie lepsza atmosfera na stadionie. A po trzecie primo-ultimo: pilka nozna dla kibicow.
Ja sie bardzo ciesze, ze przyszlo duzo ludzi. Mam nadzieje, ze na niedzielny mecz tez przyjdzie tyle samo albo i wiecej piknikow. Dlaczego? Po pierwsze primo klub bedzie mial wiekszy zysk z biletow, a po drugie primo bedzie lepsza atmosfera na stadionie. A po trzecie primo-ultimo: pilka nozna dla kibicow.
a czy jak Stomil byl kiedys w nizszych ligach to tez bylo tyle ludzi co na 1 lidze ? Tez chodzilo po 15 tys ? NIE ! Nie ma co sie klocic, tacy sa kibice w kazdym miescie. Im wyzsza liga, tym wiecej ludzi... Nie kazdy jest fanatykiem. Wiekszosc to fani pilki noznej, ktorzy zwykle chca sobie zobaczyc meczyk..
chodzi o to, ze jak juz przychodza to niech siedza cicho, a nie rzucaja pewne hasla do osob, ktore jednak w ostatnim czasie bardziej pomogli klubowi czy tez pilkarzom [mowa wlasnie o fanatykach]. Bo pare fajnych stwierdzen dalo sie uslyszec od tych wlasnie "wiernych" piknikow.Wiktor pisze:Jak to? To oprocz grupki wiernych kibicow przyszli inni, pikniki? Jakim prawem? Niech siedza w domu albo niech sie wstydza ze przychodza, przeciez na Stomil moga chodzic tylko fanatycy.....
Tacy są kibice na całym świecie. Czy np w Poznaniu jeszcze 2 czy 3 lata temu ktoś pomyślał o tylu sprzedanych przed sezonem karnetach? A przecież klub istnieje od dawna i też od dawna większość Poznaniaków o nim wie.Pawson pisze:Nie ma co sie klocic, tacy sa kibice w kazdym miescie. Im wyzsza liga, tym wiecej ludzi... Nie kazdy jest fanatykiem. Wiekszosc to fani pilki noznej, ktorzy zwykle chca sobie zobaczyc meczyk..
Chciałoby się rzecz "W żołądku zawsze byli kwasy" Pikniki w I lidze też nie stronili od wyzwisk pod adresem swoich kibiców. Raz to poklneli na sędziego, raz na Fiutowskiego, innym razem na ochronę (kiedy np usuwała kibica z zamkniętego wówczas SBN) a jeszcze innym na kogoś z młyna. Tak to już jest. Najlepiej byłoby nie wchodzić sobie w drogę i się wzajemnie nie prowokować bo chyba burdy na stadionie pomiędzy kibicami tej samej drużyny (tylko proszę bez komentarzy typu "My kibicujemy Stomilowi, a oni OKP") to już by był ewenement na skalę co najmniej krajową.SzEFoo pisze:Bo pare fajnych stwierdzen dalo sie uslyszec od tych wlasnie "wiernych" piknikow.
OKP (OKS 1945) - WIGRY SUWAŁKI
OKP (patrz OKS 1945) - Wigry Suwałki - Niedziela, godz 16:00
WSZYSCY ZBIERAMY SIĘ NA SBN BEZ FLAG
MOBILIZACJA
WSZYSCY ZBIERAMY SIĘ NA SBN BEZ FLAG
MOBILIZACJA
Ostatnio zmieniony pn 20 sie, 2007 przez B., łącznie zmieniany 3 razy.
http://stomil.olsztyn.pl/forum/viewtopi ... 1&start=50
ustalenia z klubem
ustalenia z klubem
Ostatnio zmieniony pt 17 sie, 2007 przez Preze(S), łącznie zmieniany 1 raz.
Trochę od strony sportowej:
Już po dzisiejszym meczu OKS ma szansę stać się samodzielnym liderem i jedynym zespołem mającym po trzech kolejkach komplet punktów. Wczoraj Drwęca niespodziewanie zremisowała z Orłem. Takie samo rozstrzygnięcie pomiędzy UKS a Mazowszem. Pierwsze punkty (remis pomiędzy nimi) Olimpii i Nandarwianki. Jedynym outsiderem Stal. A dziś wystarczy pokonać Wigry i liczyć na remis Concordii z Warmią w Grajewie, co jest nawet prawdopodobne.
Już po dzisiejszym meczu OKS ma szansę stać się samodzielnym liderem i jedynym zespołem mającym po trzech kolejkach komplet punktów. Wczoraj Drwęca niespodziewanie zremisowała z Orłem. Takie samo rozstrzygnięcie pomiędzy UKS a Mazowszem. Pierwsze punkty (remis pomiędzy nimi) Olimpii i Nandarwianki. Jedynym outsiderem Stal. A dziś wystarczy pokonać Wigry i liczyć na remis Concordii z Warmią w Grajewie, co jest nawet prawdopodobne.
- Kibic z Pojezierza
- stara się chodzić na wszystkie mecze
- Kontakt:
- goleo6
- jak wyjazd to tylko do Iławy i Elbląga...
- Kontakt:
Osobiście mam spory niedosyt co do meczu bo OKS nie wykorzystał wielu dobrych okazji do strzelenia bramki. Dołączam sie do braw dla Jacka Gabrusewicza który jako jedyny starał się coś robić w ofensywie:) Szkoda straconej bramki( co robił Grygorowicz przy strzale? To chyba zostanie jego tajemnicą:)) Sporo ludzi na trybunach (wg. www.90minut.pl ok. 2.500 kibiców) oby było ich coraz więcej:)
-
- był już na meczu wyjazdowym
obiektywna ocena : tak Slabo Grajacego STOMILU ( OKP) dawno nie widzialem ! (kto ma wiedziec ten wie kto to pisze) a co do zachowania Kibicow !
moim zdaniem w drugiej polowie powinniscie spiewac tylko jedna piosenke moze dwie :
jedna nazwa jeden klub !! albo Stomil albo nic !! bo znajac prezesow to beda zadowoleni z waszej postawy dzisiaj (doping)
pozdrawiam Kto Ma Wiedziec Ten Wie kto to pisze pozdrawiam z rozdartym sercem !!
Stomilowiec Z Krwi i Kosci
moim zdaniem w drugiej polowie powinniscie spiewac tylko jedna piosenke moze dwie :
jedna nazwa jeden klub !! albo Stomil albo nic !! bo znajac prezesow to beda zadowoleni z waszej postawy dzisiaj (doping)
pozdrawiam Kto Ma Wiedziec Ten Wie kto to pisze pozdrawiam z rozdartym sercem !!
Stomilowiec Z Krwi i Kosci