Stadion Stomilu!
Moderatorzy: Pojezierski, Moderatorzy
-
- rzucił raz serpentyną
Ja tak myślę, aquapark miał być koło szkół Sp30 a Gim 8 Tylko zdecydowali się nie budować tego i tak samo możliwe będzie ze stadionem a co wyższa gdzie oni zmieszczą pływalnie i aquapark
[ Dodano: Pią 15 Maj, 2009 ]
A jak jak było to moja stara mówiła i widziała w telewizji, że cały Stomil będzie kryty
A jak jak było to moja stara mówiła i widziała w telewizji, że cały Stomil będzie kryty
Twoja wypowiedź mnie rozwaliłaPavloNagorki pisze:Ja tak myślę, aquapark miał być koło szkół Sp30 a Gim 8 Tylko zdecydowali się nie budować tego i tak samo możliwe będzie ze stadionem a co wyższa gdzie oni zmieszczą pływalnie i aquapark
PS. pływalnia i aquapark vyłyby w tym samym budynku...
-
- stara się chodzić na wszystkie mecze
http://sport.wm.pl/Na-mecze-OKS-tylko-z-dowodem,70887
w takim razie co z SBN-em ?
Może jeszcze nam powiedzą co mamy krzyczeć?OkAe(S)iAk pisze:http://sport.wm.pl/Na-mecze-OKS-tylko-z-dowodem,70887
[ Dodano: Nie 17 Maj, 2009 ]
Mam takie pytanie poza temat .
Czy dziewczyny wchodzą za free ;d ?
STOMILOKS pisze:jestem ciekawy jaki stadion radni chca wybudowac na ile miejsc tys. jak myslicie??
W Olsztynie - jako miasto wojewodzkie minimum 15.000 miejsc siedzacych.
Stadnion przy Piłsudzkiego powinno się podwyższyc ( powinien byc bardziej stromy).\
Optymalnie na 20.000 miejsc.
A jak zrobią, to oni sami tego jeszcze nie wiedza.
pzdr
Ostatnio zmieniony pn 18 maja, 2009 przez tomekch, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzieki za korektęBrasil pisze:tomekch pisze:
W Olsztynie - jako miasto wojewodzkie minimum 15.000 miejsc siedzacych.
Stadnion przy Piłsudzkiego powinno się podwyższyc ( powinien byc bardziej stromy).\
Piłsudskiego jeżeli już ... A stadion to ok. 12-15 tysięcy miejsc z możliwością modernizacji i zwiększenia ilości miejsc.
Moim zdaniem bez sensu jest robić stadion z możliwością modernizacji.
Jeżeli w Olsztynie powstanie nowy stadion, to taki by starczył na przyszłość.
Z chęcią bym zobaczył mecz reprezentacji w Olsztynie np
Nie twierdzę, że np. 13 tys miejsc nie starczy, ale wątpie zeby kiedykolwiek skorzystano z opcji rozbudowy stadionu, gdyby taką opcję zostawiono.
Na razie trzymajmy kciuki, żeby coś KONKRETNIE ruszyło.
pzdr
- Devoy
- stara się chodzić na wszystkie mecze
http://sport.wm.pl/Ostroda-szykuje-superstadion,73331
W Ostródzie mogą, a u nas nie Co jak co, ale Ostródzie zazdroszczę coraz bardziej ;o
W Ostródzie mogą, a u nas nie Co jak co, ale Ostródzie zazdroszczę coraz bardziej ;o
Ostatnio zmieniony śr 17 cze, 2009 przez Devoy, łącznie zmieniany 2 razy.
http://www.ro.com.pl/aktualnosci/tresc/ ... dionu_OKS/
Radio Olsztyn
zwróćcie uwagę na fotke do artykułu !!
co ona ma wspólnego z budową stadionu?i co z kibicami Stomilu?
co to ma znaczyć? kibice i tak zniszczą nowy stadion?
Radio Olsztyn
zwróćcie uwagę na fotke do artykułu !!
co ona ma wspólnego z budową stadionu?i co z kibicami Stomilu?
co to ma znaczyć? kibice i tak zniszczą nowy stadion?
Ostatnio zmieniony śr 17 cze, 2009 przez Preze(S), łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatnio zmieniony czw 18 cze, 2009 przez (S)ebek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- stomil.olsztyn.pl
- Kontakt:
www.stomil.olsztyn.pl --->>>>
Dzisiaj prezes klubu Grzegorz Koprucki gościł w programie Radia Olsztyn "Poranne Pytania", w którym odpowiadał na pytania redaktora Krzysztofa Kaszubskiego. Zapraszamy kibiców do zapoznania się z audycją.
* Audycja w Radiu OlsztynKod: Zaznacz cały
- Rafal-Dajtki
- świeżak na forum
STADION
Rozmowa redaktora z prezydentem w programie Poranne Pytania, w którym opowiada m.in o planach budowy stadionu.W sumie nic nowego.
Fragment o stadionie znajduje się od 12 minuty
Rozmowa redaktora z prezydentem w programie Poranne Pytania, w którym opowiada m.in o planach budowy stadionu.W sumie nic nowego.
Fragment o stadionie znajduje się od 12 minuty
jak zawsze wchodzi w grę $$$$$$$$$$$$$$
każdy kto się orientuje to widział to http://gazetaolsztynska.wm.pl/Czy-w-Ols ... lowa,73603
i to opcja koalicji radnych wiec raczej PO ,o stadionie nie ma mowy
wiec tam gdzie każdy ma swoich inwestorów ,tam pewnie kryją się spore profity dla optujących za którąś z opcji
nie oszukujmy się ,ze klub czy ludzie z otoczenia klubu również liczą na takie profity ,ale im przyświeca przynajmniej cel budowy silnego klubu ,stadionu wiec będziemy popierać opcje gdzie będzie mowa o stadionie i o STOMILU!!
zaawansowane są plany i pomysły z większą akcja WYRAŻAJĄCA NASZ SPRZECIW DO DOTYCHCZASOWYCH DZIAŁAŃ MIASTA I POPARCIE DLA OPCJI BUDOWY GALERII NA PIŁSUDSKIEGO ZE STADIONEM I SPONSORINGIEM KLUBU!!
TRZEBA WALCZYĆ O SWOJE BO JAK NIE POKAŻEMY SWOJEJ SIŁY TO NIC SIĘ NIE ZMIENI:)
REWOLTA SPORTOWA
każdy kto się orientuje to widział to http://gazetaolsztynska.wm.pl/Czy-w-Ols ... lowa,73603
i to opcja koalicji radnych wiec raczej PO ,o stadionie nie ma mowy
wiec tam gdzie każdy ma swoich inwestorów ,tam pewnie kryją się spore profity dla optujących za którąś z opcji
nie oszukujmy się ,ze klub czy ludzie z otoczenia klubu również liczą na takie profity ,ale im przyświeca przynajmniej cel budowy silnego klubu ,stadionu wiec będziemy popierać opcje gdzie będzie mowa o stadionie i o STOMILU!!
zaawansowane są plany i pomysły z większą akcja WYRAŻAJĄCA NASZ SPRZECIW DO DOTYCHCZASOWYCH DZIAŁAŃ MIASTA I POPARCIE DLA OPCJI BUDOWY GALERII NA PIŁSUDSKIEGO ZE STADIONEM I SPONSORINGIEM KLUBU!!
TRZEBA WALCZYĆ O SWOJE BO JAK NIE POKAŻEMY SWOJEJ SIŁY TO NIC SIĘ NIE ZMIENI:)
REWOLTA SPORTOWA
Ostatnio zmieniony czw 25 cze, 2009 przez Preze(S), łącznie zmieniany 1 raz.