II Liga mecze
Moderatorzy: Pojezierski, Moderatorzy
Re: II Liga mecze
piłkarze w meczu ze Świtem stworzyli 1 ( SLOWNIE JEDNĄ ) Akcje po której padł strzał ( w poprzeczke, w 93 minucie)
nie widziałem innych strzałów, ani akcji pod polem karnym gosci.
ustawienie 4-5-1 z tym, ze pomocnicy raczej nie zblizali sie do pola karnego gospodarzy.
nie widziałem innych strzałów, ani akcji pod polem karnym gosci.
ustawienie 4-5-1 z tym, ze pomocnicy raczej nie zblizali sie do pola karnego gospodarzy.
ps, jeśli sie utrzymamy z róznych przyczyn dalej bedziecie spiewac "[moderator] PZPN"?
-
- stara się chodzić na wszystkie mecze
@K.K. a czemu nie? zobacz jaki burdel tam panuje...to nie nasza wina że chowają regulaminy czy uchwały po szafach...gdyby jasno było określone na początku co i jak wygląda, to teraz część by nie miała nadziei i myślała: o utrzymamy się...hasło to odnosi się do całości działań w/w podmiotu i to czy raz nam pomoże nie powinno mieć wpływu na cały jej osąd
Zgadzam się. Do czego to podobne, że kończą sie rozgrywki, drużyny rozegrały wszystkie swoje mecze, a nadal nie wiadomo kto spada, itp. Jak dla mnie nie powinno być typowego podziału na wschód i zachód, tylko na grupę 1 i grupę 2 i z każdej powinna spadac taka sama liczba zespołów. Wtedy nie byłoby czegoś takiego jak teraz. Gdybanie z jakiego regionu kto spadnie do II ligi, itp. A najlepiej to zrobić 4 grupy. Może wtedy mniej byśmy słyszeli o upadkach kolejnych klubów.
http://www.swit.nsk.pl/img/20100609_swi ... iezun.html
Krótki filmik z konferencji prasowej, PseudoTrenera Zbigniewa K.
Krótki filmik z konferencji prasowej, PseudoTrenera Zbigniewa K.
-
- był już na meczu wyjazdowym
- Kontakt:
Może tak być że GKS Jastrzębie przeniosą do ligi zachodniej i to samo może tyczyć się Wisły Płock i wtedy spadaja po 4 zespoły.
- Kleofas
- kiedyś odpalił nawet race
Co się tyczy Jastzębia sprawa jest już nieaktulna a na decyzje trzeba cierpliwie czekaćTurbo pisze:Może tak być że GKS Jastrzębie przeniosą do ligi zachodniej i to samo może tyczyć się Wisły Płock i wtedy spadaja po 4 zespoły.
-
- jak wyjazd to tylko do Iławy i Elbląga...
skąd taki pomysł w ogóle?Turbo pisze:Może tak być że GKS Jastrzębie przeniosą do ligi zachodniej i to samo może tyczyć się Wisły Płock i wtedy spadaja po 4 zespoły.
[moderator], która liga. Ten kto ma w sercu ten klub będzie chodził i w okręgówce.
Jestem ciekawy kiedy się wszystko wyjaśni w jakiej lidze gramy bo liga juz rusza w sierpniu.A no i zarząd ma dużo do roboty przez te wakacje.
STOMIL OLSZTYN - Pelikan Łowicz
Godz. 17:00 !
WSZYSCY NA SEKTOR PIERWSZY !
Brać kumpli i znajomych !
Do zobaczenia na meczu. !
Godz. 17:00 !
WSZYSCY NA SEKTOR PIERWSZY !
Brać kumpli i znajomych !
Do zobaczenia na meczu. !
-
- PRAWDZIWY KIBOL
- Kontakt:
Doping nawet nawet Oby tak dalej
-
- zabiera szalik Stomilu na mecz
Doping zaje*isty Naprawde szacunek do chłopaków A ten tekst z obroną krzyża poprostu wymiata
Piłkarze też bardzo dobrze Przede wszystkim ambicja
Piłkarze też bardzo dobrze Przede wszystkim ambicja
Doping zaj.ebisty I miejmy nadzieje, że będzie już tak cały czas. Szacunek dla chłopaków za ogarnięcię dopingu, bo wreszcie ktoś się za to wziął ( tylko zobaczymy jak na długo ) .
A co do piłkarzy to jak zwykle brak zakończeń prawie stu-procentowych akcji.
I dlaczego Nasz bramkarz Nerek cały czas tą piłkę piąstkuję zamiast złapać albo wybić za bramkę.
Dobre wrażenie zrobił na Mnie Kuba Kowalski, który na skrzydle mijał wszystkich jak "tyczki" .
Ogólnie cały zespół grał dobrze. I Oby tak dalej.
A co do piłkarzy to jak zwykle brak zakończeń prawie stu-procentowych akcji.
I dlaczego Nasz bramkarz Nerek cały czas tą piłkę piąstkuję zamiast złapać albo wybić za bramkę.
Dobre wrażenie zrobił na Mnie Kuba Kowalski, który na skrzydle mijał wszystkich jak "tyczki" .
Ogólnie cały zespół grał dobrze. I Oby tak dalej.
- Stomilowiec84
- Kontakt:
Kowalski bardzo waleczny i jego gra może się podobać.No cóż bramka po błędzie Nerka mogł sparować do tyłu zamiast do góry.Ogółem nie mamy prawej strony Głowacki nie wiedział chyba zabardzo co się dzieje na boisku zbiegał do środka choć grał na prawej.Następny nie w pełni formy to Daniel Michałowski nie był to jego dzień i z Głowackim byli pierwsi do zmiany.Miłkowski zle podszedł do meczu zero walki,ani chęci grania w piłkę on chyba żył bramkami w pucharze.Mam nadzieje,że zwiększymy skuteczność w pucharze jak i w lidze.
http://olsztyn24.com/?m=376&id=951 Fragmenty z wczorajszego meczu.
Pytanie trochę z innej beczki; czemu nasza drużyna gra w strojach o takich kolorach a nie w strojach w barwach klubowych ?
- Prowokator
dlatego ze na nowych strojach nie ma jeszcze reklam sponsorów i musieli grac w rezerwowych, niedlugo powinni juz grac w pasiakach biało-niebieskich
Jest może organizowany wyjazd do Otwocka??
- Prowokator
tak,jutro oficjalne info bedzie podane na stronie
-
To tak apropos waszej dyskusji
http://sport.wm.pl/13348,Eduardo-gotowy ... omice.html
http://sport.wm.pl/13348,Eduardo-gotowy ... omice.html
http://podkarpacielive.pl/ii-liga-wschodnia wynik live z Niepołomic
i sie juz zaczyna festiwal....