CZemu oni zwolnili Biedrzyckiego?
Moderatorzy: Pojezierski, Moderatorzy
-
- rzucił raz serpentyną
CZemu oni zwolnili Biedrzyckiego?
moim zdaniem katastrofą klubu było zwolnienie Andrzeja Biedrzyckiego!pan Andrzej jest super trenerem za co szacunek u mnie zyskał wielki!klub byłw IV lidze i nie radził sobie przyszedł pan Andrzej isie zrobiło spoko!wiec jedyny ratunek dla klubu!Zatrudnić znów Andrzeja Biedrzyckiego!Wielki szacunek dla niego!
-
- rzucił raz serpentyną
- Kontakt:
Ja ze swojej strony proponuje Jose Mourinho - tak sama szansa, że będzie pracować w Olsztynie[w obecnej sytuacji], jak Kaczmarek.
No chyba, że jesteś w stanie wypłącać mu pensje wysokości rocznego budźetu The Blues dożywotnio[a płatność systemem weekly].
Przecież to tak samo bezsensowne dywagacje, jak kogo ściągnąć do klubu w przyszłym sezonie. I tak nikt Ciebie w tej kwestii nie posłucha...
No chyba, że jesteś w stanie wypłącać mu pensje wysokości rocznego budźetu The Blues dożywotnio[a płatność systemem weekly].
Przecież to tak samo bezsensowne dywagacje, jak kogo ściągnąć do klubu w przyszłym sezonie. I tak nikt Ciebie w tej kwestii nie posłucha...
-
- rzucił raz serpentyną
-
- stara się chodzić na wszystkie mecze
Trenerzy bez pracy :
Wdowczyk, Engel, Wójcik...
Mysle ze oni mogliby nawet nie odmowic. Wiem ze tu pieniadze graja role ale w koncu duzo sie slyszy o znanych trenerach ktorzy trenuja slabe druzyny. Czasami wyprowadzaja je wyzej (np. Wdowczyk - Korona) a czasami nie. Przydaloby sie tez zatrudnic Czeresia. Nie ma zadnych ofert (chyba), nie gra w zandym klubie, trenuje sam. Moze chcialby wzmocnic OKSa.
Mysle ze oni mogliby nawet nie odmowic. Wiem ze tu pieniadze graja role ale w koncu duzo sie slyszy o znanych trenerach ktorzy trenuja slabe druzyny. Czasami wyprowadzaja je wyzej (np. Wdowczyk - Korona) a czasami nie. Przydaloby sie tez zatrudnic Czeresia. Nie ma zadnych ofert (chyba), nie gra w zandym klubie, trenuje sam. Moze chcialby wzmocnic OKSa.
- Nephilim
- stara się chodzić na wszystkie mecze
]wloz8 pisze:Trenerzy bez pracy :
Mysle ze oni mogliby nawet nie odmowic. Wiem ze tu pieniadze graja role ale w koncu duzo sie slyszy o znanych trenerach ktorzy trenuja slabe druzyny.
Nie bądźmy śmieszni. Owszem np.: Wdowczyk podjął się pracy w III lidze, ale w klubie mocnym finansowo, a w OKS-ie się nie przelewa.
o czym my tu mówimy kompletny brak funduszy a my szukamy trenera, którego pensja pochłonie 50% budzetuNephilim pisze:]wloz8 pisze:Trenerzy bez pracy :
Mysle ze oni mogliby nawet nie odmowic. Wiem ze tu pieniadze graja role ale w koncu duzo sie slyszy o znanych trenerach ktorzy trenuja slabe druzyny.
Nie bądźmy śmieszni. Owszem np.: Wdowczyk podjął się pracy w III lidze, ale w klubie mocnym finansowo, a w OKS-ie się nie przelewa.
-
- kiedyś odpalił nawet race
Czemu zwolnili....
Jeżeli 28.06 utrzyma się "stary" zarząd to bez wątpienia Dylu zostanie trenerem.....
Re: Czemu zwolnili....
czy w związku z tym oczekujesz lepszegoadam pisze:Jeżeli 28.06 utrzyma się "stary" zarząd to bez wątpienia Dylu zostanie trenerem.....
-
- kiedyś odpalił nawet race
Czemu zwolnili....
Tak naprawdę to marzę o ....Angielczyku. W końcu dres fajowy (Real) już ma, no nie
Re: Czemu zwolnili....
Lepszy to w tym wypadku będzie tylko handel...cobra99 pisze:czy w związku z tym oczekujesz lepszegoadam pisze:Jeżeli 28.06 utrzyma się "stary" zarząd to bez wątpienia Dylu zostanie trenerem.....