Ubranka dla dzieci
Moderatorzy: F.R.T., Pojezierski, Moderatorzy
Ubranka dla dzieci
Powstał w mojej głowie pomysł na robienie ubrań dla dzieci z herbem Stomilu lub jakimś obrazkiem związanym ze Stomilem. Chciałabym się dowiedzieć od Was czy bylibyście zainteresowani takim czymś dla swoich pociech Oczywiście nie pogardzę pomysłami na taki wzór Na początek byłby to body dla dzieciaczków Czekam na Wasze opinie i pomysły.
-
- wie kto jest "Dumą Warmii"!
- Kontakt:
Re: Ubranka dla dzieci
Fajny pomysł
- Bocian85
- zabiera szalik Stomilu na mecz
No ja także jestem za Jakieś koszulki i bluzy to była by ekstra sprawa Moja córa się już pytała czy nie ma żadnych koszulek na nią hehe
wszystko jest do zrobienia Tylko potrzebuje jakiegoś projektu na razie coś sama próbuje ale nie jestem zadowolona
monia2550 pisze:Powstał w mojej głowie pomysł na robienie ubrań dla dzieci z herbem Stomilu lub jakimś obrazkiem związanym ze Stomilem. Chciałabym się dowiedzieć od Was czy bylibyście zainteresowani takim czymś dla swoich pociech Oczywiście nie pogardzę pomysłami na taki wzór Na początek byłby to body dla dzieciaczków Czekam na Wasze opinie i pomysły.
body od 1szt. zrobią na bodziakowo.pl
Fajne i dziękuje ale nie o taki obrazek mi chodzi
Pierwsze szkice dla chłopców
- Załączniki
-
- VBF.png (58.95 KiB) Przejrzano 21239 razy
-
- 2041_554_body_niemowlece_ksiezniczka_tatusia_i_mamusi_white.png (45.61 KiB) Przejrzano 21239 razy
i pierwsze dla dziewczynek
- Załączniki
-
- GIRL2.jpg (32.51 KiB) Przejrzano 21238 razy
-
- GIRL.png (87.22 KiB) Przejrzano 21238 razy
-
- wie, że "Wyjazd Rzecz Święta"!
mam nadzieje, ze czesc zysku ze sprzedazy odpalisz na konto ultras;)
ogolnie pomysl jak najbardziej na plus.
ps. dopiero zobaczylem, ze bardzo ladne wzory zrobilas. tak na marginesie to ja nie mam dzieci, Ty pewnie tez nie wiec moze cos pomyslimy?;) ladnie by wygladala na pociecha w tych ciuszkach hehehe ( pytanie tylko czy jestes pelnoletnia? ) ot taki maly zarcik hehe
ogolnie pomysl jak najbardziej na plus.
ps. dopiero zobaczylem, ze bardzo ladne wzory zrobilas. tak na marginesie to ja nie mam dzieci, Ty pewnie tez nie wiec moze cos pomyslimy?;) ladnie by wygladala na pociecha w tych ciuszkach hehehe ( pytanie tylko czy jestes pelnoletnia? ) ot taki maly zarcik hehe
hehe no dzieci nie mam
Jeśli będzie w ogóle zysk to coś się pomyśli nie wiadomo jak się to przyjmie sam widzisz, że tylko 2 osoby się włączyły w temat no i Ty.
Wiadomo, że jeśli się to przyjmie będzie można myśleć dalej jakieś bluzki, bluzy, dreski. Wszystko wyjdzie z czasem.
Jeśli będzie w ogóle zysk to coś się pomyśli nie wiadomo jak się to przyjmie sam widzisz, że tylko 2 osoby się włączyły w temat no i Ty.
Wiadomo, że jeśli się to przyjmie będzie można myśleć dalej jakieś bluzki, bluzy, dreski. Wszystko wyjdzie z czasem.
-
- wie, że "Wyjazd Rzecz Święta"!
temat istnieje od wczoraj, a Ty juz siejesz panike;)
moim zdaniem ,,byznes,, moze wypalic bo nie przypominam sobie czy ktos robi u nas ciuchy dla najmlodszych kiboli???
moim zdaniem ,,byznes,, moze wypalic bo nie przypominam sobie czy ktos robi u nas ciuchy dla najmlodszych kiboli???
- Bocian85
- zabiera szalik Stomilu na mecz
Córa ma już 6 lat więc body jej się raczej nie przydadzą Ale bluza bądź jakieś koszulki by na pewno były spoko
- AdamK
- wie kto jest "Dumą Warmii"!
Nie jest to jakieś mistrzostwo , ale zarzucam .
http://imageshack.us/photo/my-images/577/dzieciak.jpg/PRZÓD
http://imageshack.us/photo/my-images/85/dzieciak2.jpg/ TYŁ
http://imageshack.us/photo/my-images/577/dzieciak.jpg/PRZÓD
http://imageshack.us/photo/my-images/85/dzieciak2.jpg/ TYŁ
- Thor_88
- stara się chodzić na wszystkie mecze
Sprick - fajnie wyszlas na tym awatarze
Thor_88 pisze:Sprick - fajnie wyszlas na tym awatarze
TO CHYBA NIE JEST DO TEMATU ;/
jak szukasz ubranek dla dzieci to warto zapoznać się z ofertą sklepu sklepcameleon.pl jest to sklep internetowy mayoral - bardzo dobra marka, wysoka jakość ubranek
Super pomysł. Czy ktoś nadal projektuje takie koszulki?