1% podatku
Moderatorzy: Pojezierski, Moderatorzy
-
- stara się chodzić na wszystkie mecze
- Kontakt:
1% podatku
Jeśli ktoś jeszcze nie wie co zrobić ze swoim 1% podatku to w imieniu swoim i członków Ochotniczej Straży Pożarnej w Biesalu zachęcamy do przekazania nam procencika. Pieniądze zebrane w ten sposób przeznaczone zostaną na zakup sprzętu potrzebnego do ratowania mienia, zdrowia i życia ludzi. Więcej info tu: www.biesal.osp.org.pl lub na mailu: [email protected]
Re: 1% podatku
Ja wiem co z nim zrobię... Mój 1% dostanie, jak zwykle z resztą, Olsztyński Klub Sportowy Stomil Olsztyn!
mój tez!rafitd pisze:Ja wiem co z nim zrobię... Mój 1% dostanie, jak zwykle z resztą, Olsztyński Klub Sportowy Stomil Olsztyn!
Kolega mi przekazał, że w tym roku ktoś dał dupy i nie złożył na czas rozliczenia i nie można przekazywać 1%. Czy to pewne na 100%? Pod koniec marca chciałem się rozliczyć i dołożyć koło 80zł na Stomil. Nie wiele ale zawsze coś! A tu takie info. Czy ktoś wie, jak z tej sytuacji chce wyjść klub?
-
- stomil.olsztyn.pl
- Kontakt:
Pewne na 100 procent. Wystarczy wejść na http://stomil.olsztyn.pldarekhg pisze:Kolega mi przekazał, że w tym roku ktoś dał dupy i nie złożył na czas rozliczenia i nie można przekazywać 1%. Czy to pewne na 100%? Pod koniec marca chciałem się rozliczyć i dołożyć koło 80zł na Stomil. Nie wiele ale zawsze coś! A tu takie info. Czy ktoś wie, jak z tej sytuacji chce wyjść klub?
-
- wie kto jest "Dumą Warmii"!
tak ktos dal dupy ja rozliczalem sie w styczniu i babka powiedziala mi ze konto jest nieaktywne i musialem zmienic chyba panowie z biura przespali to i tak przepadlo pare tys niestety