Współpraca ze stomil.olsztyn.pl
Współpraca ze stomil.olsztyn.pl
Poszukujemy osób chętnych poświęcić kilka minut w tygodniu, aby uzupełnić wyniki meczów rozgrywek ligowych inne niż aktualnie znajdujących się na stronie. Tworzenie tabel i uzupełnianie wyników jest dziecinnie proste i nie jest wymagana do tego jakakolwiek znajomość HTML.
Dzięki temu wszystkie rozgrywki, którymi zainteresowani są kibice znalazły by się w jednym miejscu. Szczególnie zależy nam na osobach, które poprowadzą:
- ligi juniorskie, w których występują juniorzy OKS
- niższe ligi, w których występują drużyny z miast naszych FC
- inne ligi, pierwsza, ekstraklasa, jeżeli będzie takie zainteresowanie i chętni
Dzięki temu wszystkie rozgrywki, którymi zainteresowani są kibice znalazły by się w jednym miejscu. Szczególnie zależy nam na osobach, które poprowadzą:
- ligi juniorskie, w których występują juniorzy OKS
- niższe ligi, w których występują drużyny z miast naszych FC
- inne ligi, pierwsza, ekstraklasa, jeżeli będzie takie zainteresowanie i chętni
- Pisara
- stara się chodzić na wszystkie mecze
Ja , ligi juniorskie chętnie wezmę , sam również jestem sędzią tą kwestią mogę również rozwiązać w kwestii przepisów lub kontrowersyjnych sytuacji itp.
Ostatnio zmieniony ndz 08 lut, 2009 przez Pisara, łącznie zmieniany 2 razy.
- FanatykOKS
- stara się chodzić na wszystkie mecze
- CocoChanels
- świeżak na forum
WspГіЕ‚praca ze stomil olsztyn pl
Mam nadzieje ze jeszcze Stomil nie zginal Przeciez musimy jeszcze sie spotkac na meczu czy to w II czy to w I lidze Trzymajcie sie stomilowcy
Jak to wylozyli kibice Rakowa:
Upadl klub my przetrwamy
Wierni barwom nie klubowi
Jak to wylozyli kibice Rakowa:
Upadl klub my przetrwamy
Wierni barwom nie klubowi
tak nie na temat pisze ale nie mogę znaleźć nic..co z sojusznikami?? co z przyjaciółmi... mieszkam od stycznia w Bydgoszczy.... -jestem-nie widzę- przeprowadzając się na 4 lata myślałem że wypije naszego Specka w doborowym towarzystwie.... póki co jedyne co zaobserwowałem i bardzo cenie to OKS na murach!!! ale zetka jest wszędzie:( tu potrzebne jest powstanie Spartakusa....bo zetka jest wszędzie...mają swoje masarnie restauracje monopole spożywki a nawet ostatnio widziałem napój energetyczny z tekstem " WSPIERAMY NASZYCH Kibicu pijąc ten energetyk wspierasz nasz ukochany klub"
Napój tak niczego sobie nawet się nazywa Zawka;-/ a u nas... nasz kochany specjal powinien pomimo ryzyka straty zysków pokazać herb naszej ukochanej drużyny...w końcu mecz bez naszego specka nie jest taki sam....gdzie jest polonia???
Napój tak niczego sobie nawet się nazywa Zawka;-/ a u nas... nasz kochany specjal powinien pomimo ryzyka straty zysków pokazać herb naszej ukochanej drużyny...w końcu mecz bez naszego specka nie jest taki sam....gdzie jest polonia???
Re: Współpraca ze stomil.olsztyn.pl
tak troche z innej beczki ale też dotyczy promocji klubu
Poszukuję osoby/osób, które drogą mailowa bedą udzielały nam informacji o aktualnych meczach, rozgrywkach i wydarzeniach w klubie. Jeżeli jesteś aktywnym kibicem lub zależy Ci na promocji klubu na jednym z portali internetowych www.NaszOlsztyn.pl
Czekam na info na mail: [email protected] Dzieki temu informacje na temat klubu będą umieszczane na stronie na bieżąco
Serdecznie pozdrawiam
i z góry wielkie dzieki
Poszukuję osoby/osób, które drogą mailowa bedą udzielały nam informacji o aktualnych meczach, rozgrywkach i wydarzeniach w klubie. Jeżeli jesteś aktywnym kibicem lub zależy Ci na promocji klubu na jednym z portali internetowych www.NaszOlsztyn.pl
Czekam na info na mail: [email protected] Dzieki temu informacje na temat klubu będą umieszczane na stronie na bieżąco
Serdecznie pozdrawiam
i z góry wielkie dzieki
Czy to nadal aktualne? :>
To aktualne, czy nie? Nie szukacie osób do pomocy? Brakuje ostatnie na stronie trochę felietonów/komentarzy dotyczących klubu i nie tylko. Bardzo chętnie służę pomocą...
Jak najbardziej aktualne, szukamy zarówno osób na stałe, okresowych współpracowników, jak i pojedynczych felietonistów. Stronka jest otwarta dla każdego, kto chce coś napisać o naszym klubie. Napisz do mnie lub Emila pw, lub - co lepiej - na [email protected] z informacją czym chciałbyś się zająć.
-
- świeżak na forum
- Kontakt:
Wspolpraca ze stomil olsztyn pl
Czy koszulki stomil 45 olsztyn beda dostepne w srode na meczu z otwockiem ? Jak tak to jakie rozmiary i cena nadal 35 zl ?