Jakie miasta sa fan-clubami Stomilu?
Moderatorzy: Pojezierski, StomilTravel, Moderatorzy
-
- stara się chodzić na wszystkie mecze
- Kontakt:
Jakie miasta sa fan-clubami Stomilu?
Napewno jest Szczytno nie musze o tym mowic. Chcem sie dowiedziec jakie jeszcze sa ekipy FC Stomilu chcem zeby tu sie wpisywaly te fc.
- Fanatyk_OKS
- jak wyjazd to tylko do Iławy i Elbląga...
- Fanatyk_OKS
Nie wiem dokładnie co się dzieje z Działdowskim FC, ale chyba nie jest dobrze.
Rozmawiałem niedawno z jednym kolesiem który należał do tego FC.
On jednak chyba przestał wierzyć w odrodzenie OKS-u, bo powiedział, że trzeba sie przenieść na reprezentacje i zaczął nosić szalik Polski.
Myśle jednak, że ktoś jeszcze w Działdowie pozostał. Co do przejścia na strone legii to na pewno nie .
POZDRO
Rozmawiałem niedawno z jednym kolesiem który należał do tego FC.
On jednak chyba przestał wierzyć w odrodzenie OKS-u, bo powiedział, że trzeba sie przenieść na reprezentacje i zaczął nosić szalik Polski.
Myśle jednak, że ktoś jeszcze w Działdowie pozostał. Co do przejścia na strone legii to na pewno nie .
POZDRO
- Fanatyk_OKS
Zaraz po feriach pogadam z jednym kolesiem z działdowskiego FC, zapytam co sie z nimi dzieje i napisze na Forum.
Oby byli z nami
Kilka dni temu widziałem i rozmawiałem z tym samym kolesiem no i z tego co mi powiedział to są z nami. Powiedział mi w zzasadzie tylko 3 słowa:
BYLIŚMY, JESTEŚMY, BĘDZIEMY
Oby byli z nami
Kilka dni temu widziałem i rozmawiałem z tym samym kolesiem no i z tego co mi powiedział to są z nami. Powiedział mi w zzasadzie tylko 3 słowa:
BYLIŚMY, JESTEŚMY, BĘDZIEMY
ZAWSZE WIERNI
BISKUPIEC TEZ ZAWSZE Z OLSZTYNEM
MOZE NIE BYLO NAS ZBYT WIELU ALE ZAWSZE BYLISMY I BEDZIEMY
ZAWSZE WIERNI STOMILOWI
MOZE NIE BYLO NAS ZBYT WIELU ALE ZAWSZE BYLISMY I BEDZIEMY
ZAWSZE WIERNI STOMILOWI
-
- PRAWDZIWY KIBOL
- Kontakt:
-
- był już na meczu wyjazdowym
Świder napisał :
Widze że Stomilu Olsztyn niema jak narazie ale FanCluby OKSu nie proznują i mobilizuja sie w IV i V lidze jezdza na mecze sie wspieraja kontaktuja sie i niszcza tak znienawidzone kluby jak jeziorak granice czy mazur elk. To dobrze ze przynajmniej FC dzialaja i walcza za STOMIL ze niezapomnieli i ze sie nie odwrocili sie od naszego kochanego klubu. Bierzmy sie za tye wszystkie scierwa nienalezxace do Stomilu Olsztyn na naszym wojewodztwie.
Widze że Stomilu Olsztyn niema jak narazie ale FanCluby OKSu nie proznują i mobilizuja sie w IV i V lidze jezdza na mecze sie wspieraja kontaktuja sie i niszcza tak znienawidzone kluby jak jeziorak granice czy mazur elk. To dobrze ze przynajmniej FC dzialaja i walcza za STOMIL ze niezapomnieli i ze sie nie odwrocili sie od naszego kochanego klubu. Bierzmy sie za tye wszystkie scierwa nienalezxace do Stomilu Olsztyn na naszym wojewodztwie.