Wirtualny Turniej Kibiców
Moderatorzy: Pojezierski, StomilTravel, Moderatorzy
-
- zabiera szalik Stomilu na mecz
Wirtualny Turniej Kibiców
Dziś o godzinie 8:00 ruszył konkurs WTK.
W turnieju tym bierze udział nasz klub OKS 1945 Olsztyn.
Więcej informacji u mnie na privie lub pod numerem gg który mam podany w profilu.
Wchodzimy i odajemy głosy na nasz klub.
Pod tym adresem możemy oddać swój głos na OKS www.kibicplus.pl
Nagrody są nie tylko dla klubu a także dla kibiców.
Więc nie zastanawiamy sie a wspólnymi siłami głosujemy na Stomil by zaszedł w tym turnieju jak najdalej.Warto!!!
W turnieju tym bierze udział nasz klub OKS 1945 Olsztyn.
Więcej informacji u mnie na privie lub pod numerem gg który mam podany w profilu.
Wchodzimy i odajemy głosy na nasz klub.
Pod tym adresem możemy oddać swój głos na OKS www.kibicplus.pl
Nagrody są nie tylko dla klubu a także dla kibiców.
Więc nie zastanawiamy sie a wspólnymi siłami głosujemy na Stomil by zaszedł w tym turnieju jak najdalej.Warto!!!
-
Organizator przygotował również niezwykłą zachętę dla kibiców – 70% zysków z SMSów wysłanych przez kibiców każdego klubu zostanie zwrócona kibicom z przeznaczeniem na oprawę meczów. Przy zachowaniu ubiegłorocznej skali Turnieju oznacza to tyle, że kibice, którzy wygrają Turniej otrzymają około 3 tys. PLN z przeznaczeniem na oprawę widowisk sportowych.
-
- zna go kilka osob z ekipy
-
- był już na meczu wyjazdowym
Pan chyba tematy pomylił, ale OK wszędzie można przypominać nie zaszkodzizielony85 pisze:INWAZJA NA ELBLĄG!!!... MUSIMY TAM BYĆ WSZYSCY
Ostatnio zmieniony wt 22 kwie, 2008 przez Gregor, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- zna go kilka osob z ekipy
-
- świeżak na forum
-
OKS 1945 OLSZTYN zakwalifikował się do rundy zasadniczej plasując się na miejscu 13 z liczbą głosow 117.
Jutro 24.04.08 o godzinie 8:00 rano do soboty 26.04.08 do godziny 20:00.
Pamiętaj, że w kolejnej rundzie aby oddać głos należy wysłać SMS’a, tak więc głosować mogą również osoby nie mające dostępu do Internetu. Jednak Ci, którzy odwiedzą naszą stronę będą dodatkowo premiowani – po wpisaniu adresu e-mail, imienia i nazwiska będzie możliwe oddanie kolejnego głosu na wybrany klub.
70068 o treści TC.WTK.KODKLUBU
Jutro 24.04.08 o godzinie 8:00 rano do soboty 26.04.08 do godziny 20:00.
Pamiętaj, że w kolejnej rundzie aby oddać głos należy wysłać SMS’a, tak więc głosować mogą również osoby nie mające dostępu do Internetu. Jednak Ci, którzy odwiedzą naszą stronę będą dodatkowo premiowani – po wpisaniu adresu e-mail, imienia i nazwiska będzie możliwe oddanie kolejnego głosu na wybrany klub.
70068 o treści TC.WTK.KODKLUBU