Jakie miasta sa fan-clubami Stomilu?
Moderatorzy: Pojezierski, StomilTravel, Moderatorzy
-
- rzucił raz serpentyną
Re: Jakie miasta sa fan-clubami Stomilu?
Nie wiem czy to można nazwać fan clubem i miastem ale na każdym meczu(bez wyjatku) od poczatku sezonu jestesmy we 3 z łukty.Na jakieś grubsze mecze dochodzi do 6-7 osób.Pozdro dla FC.
-
- rzucił raz serpentyną
Jeszcze niedawno myślałem że orneta jest za Stomilem.Ale się myliłem,sa za LEGŁĄ.A co z miasteczkami w okolicach giżycka.Są z nami??Pozdro
Z okolicami Giżycka jest ciężka sprawa. Ogólnie mieszka tam kilku Stomilowców, jednak nie jest to żaden oficjalny FC. Tereny jednak RACZEJ nam przyjazne, lub neutralne. Kumpel wywodzący się z tamtych stron mówił mi też coś o Widzewie - podobno jeden z tamtejszych chłopaków miał grać w Łodzi. Nie sądzę aby wpływy miała tam Jaga, Legia czy też Lechia.
Pamiętam też jeszcze jak chyba 2-3 lata temu (?) wracając z jednego z wyjazdów wyszliśmy w barwach na miasto w Giżycku rozdzielając się na małe grupki , oczywiście nikomu nic się nie stało
Pamiętam też jeszcze jak chyba 2-3 lata temu (?) wracając z jednego z wyjazdów wyszliśmy w barwach na miasto w Giżycku rozdzielając się na małe grupki , oczywiście nikomu nic się nie stało
-
- wie kto jest "Dumą Warmii"!
Mam pytanie.Kilka dni temu napisałem krotki komentarz dotyczącym Stomilu w Lidzbarku Warmińskim.Dlaczego nie został umieszczony na tym forum?
- Kleofas
- kiedyś odpalił nawet race
Dlatego że jak napisałeś komentarz to powinnieneś umieścić go na forum Stomilu, a nie czekać jak moderatorzy zrobią to za ciebie.
-
- był już na meczu wyjazdowym
- Kontakt:
Jest tu kilku Stomilowcólw (ja jestem z tych okolic) ale również są i kibice Legii i Widzewa ( zawodnik z Giżycka Łukasz Broź )stomilowiec99 pisze:A co z miasteczkami w okolicach giżycka.Są z nami??Pozdro
Jak była ekstraklasa to jezdziło sporo osób. Ale tutaj też pamiętają o Stomilu ( na meczach Vęgorii Węgorzewo zawsze spiker jak podaje wyniki to mówi Stomil) Mam nadzieje ze bedzie coraz wiecej Stomilowców. Pozdro z Mazur
-
W Lidzbarku jest podobna sytuacja.
-
W mieście kilku kibiców Ległej i Widzewa w 90% przyjezdni wojskowi
-
Budujące jest to że wśród młodzieży zauważa się zainteresowanie Stomilem.Widać szale,w lidze miejskiej p.n chłopaki maja zespół Stomilowcy.
-
Najważniejsza sprawa.Niezależnie w jakiej lidze obecnie znajduje sie Twoja druzyna w moim przypadku wybrany i tak zostanie STOMIL Z OLSZTYNA to pamiętjcie kibice-"chorągiewki prędzej czy pózniej przegrają z wiatrem".
- skorupa
- stara się chodzić na wszystkie mecze
Co do Lidzbarka to w 100% się zgadzam.Nie jest to może to co chcielibyśmy żeby było,ale pewne zalążki,już widać.A co do drużyny w lidze amatorskiej to sam jestem jej kapitanem więc troszkę o tym wiem