Załuska to pamiętam, jak zawiało tak nadawał... A Sokół? Cóż, już trochę gra w Legii, a rozdawanie szali potraktowałbym w tym wypadku jako nieświadomy gest z jego strony. Myślę, że nie należy go oceniać w takich kategoriach.Fanatyk_OKS pisze:Dla mnie Sokół to nie Stomilowiec pamiętam jak na mecz gwiazd w Działdowie przywiózł razem z Załuską szale legi i rozdawali je dzieciakom. M.in. dlatego Ja nie wstawiłem go do swojej 11.
The best of Stomil
Moderatorzy: Pojezierski, Moderatorzy
- Nephilim
- stara się chodzić na wszystkie mecze
Charbicki (Talik, Bako, Berger) - Biedrzycki(Waćkowski), Suwiński (Oblewski), Ząbecki (Jankowski), Opaliński (Roszkiewicz) - Żukowski (Kaczmarczyk), Romanowski (Zejer, Wojnicki), Kiłdanowicz (Jackiewicz, Michalewski), Sokołowski (Szymański, Płuciennik) - Baca (Tyszkiewicz, Wiśniewski, Kucharski), Mierzejewski (Prucheński, Grabowski, Czereszewski)
Trenerzy: Łobocki, Kaczmarek, Wodniak, Dawidczyński, Kieżuń, Mak
Trenerzy: Łobocki, Kaczmarek, Wodniak, Dawidczyński, Kieżuń, Mak
-
- stara się chodzić na wszystkie mecze
Kazdy wystawia jedenastke wedlug swoich priorytetow,zrobilem tak i ja.Musze przyznac jednak,ze o moich nominacjach zadecydowaly rowniez wzgledy pozasportowe powyzszych zawodnikow
Do swojej druzyny chcialbym dolaczyc rowniez rezerwowych,a wiec:Kaczor,Rogalski,Klimowicz,Black,Laval,Preis .
Trenerami tego dream team'u byliby Romuald Szukiełowicz i Jerzy Fiutowski
Do swojej druzyny chcialbym dolaczyc rowniez rezerwowych,a wiec:Kaczor,Rogalski,Klimowicz,Black,Laval,Preis .
Trenerami tego dream team'u byliby Romuald Szukiełowicz i Jerzy Fiutowski
-
- kiedyś odpalił nawet race
The best of Stomil
Ci rezerwowi i trenerzy to prawie same asiory. Jeżeli ustalałeś najlepszą jedenastkę w cudzysłowie to ok. Jeżeli jednak to naprawdę Twoja najlepsza jedenastka to..........próbuję Ciebie zrozumieć
-
- zna go kilka osob z ekipy