Nasza flaga
Moderatorzy: Pojezierski, StomilTravel, Moderatorzy
Popieram Wasz pomysl z dorzuceniem sie na zdrowko Bartka...
Mysle ze 30 lub 60PLN byloby dobra kwota... Nie jest to duzo, nie jest tez malo. Sami narazie dysponujemy drobnica by sie rozrzucac ale gest mozna wykonac. W koncu jestesmy Bracią sportową. Trzeba by uczynic to oficjalnie - jako Stomilowcy. Proponuje jakas mala delegacje naszych ktora stwierdzi ze metr lub dwa metry flagi Stomilu sa dla Bartka.
Mysle ze 30 lub 60PLN byloby dobra kwota... Nie jest to duzo, nie jest tez malo. Sami narazie dysponujemy drobnica by sie rozrzucac ale gest mozna wykonac. W koncu jestesmy Bracią sportową. Trzeba by uczynic to oficjalnie - jako Stomilowcy. Proponuje jakas mala delegacje naszych ktora stwierdzi ze metr lub dwa metry flagi Stomilu sa dla Bartka.
Wytrych - brak mi słów. To było żenujące. Co innego uzbierać 5 mln złotych na przeszczep szpiku, a co innego, jak masz świadomość, że za jedyne 3 tys. złotych można chłopakowi uratować życie. Szczerze mówiąc, to w tym momencie jakaś tam flaga powinna być na drugim miejscu. Jest rzecz ważniejsza niż klub, piłka nożna i kawał szmaty - nazywa się ŻYCIE.
K. Dorzuc dyszke na Bartka, dyszke na flage i dyche na Stowarzyszenie... i bedzie kwita Ja zreszta bede musial to samo zrobic... kiedy to mnie na Jozka ponioslo... Musimy trzymac nerwy na postronku... bo w przeciwnym razie taki jeden, wszyscy powinni wiedziec kto (male wiadomosci) dawno by sie w piachu przewracal.
-
- stomil.olsztyn.pl
- Kontakt:
Wpadłem na pomysł jak można trochę kasy uzbierać na kolejne metry naszej flagi:
O tuż możnaby przeprowadzić licytację pamiątek piłkarskich (nie tylko związanych z naszym klubem) na naszej stronie www. Już mam opracowany pomysł jak licytacja miałaby przebiegać. Tylko najpierw musielibyśmy ubierać trochę pamiątek!
Napiszcie kto mógłby coś zaoferować!?
Ja na początek oferuje spodenki Piotra Matysa z nr 21
ps. u Mackovskiego w sklepie można wstawić puszke!
O tuż możnaby przeprowadzić licytację pamiątek piłkarskich (nie tylko związanych z naszym klubem) na naszej stronie www. Już mam opracowany pomysł jak licytacja miałaby przebiegać. Tylko najpierw musielibyśmy ubierać trochę pamiątek!
Napiszcie kto mógłby coś zaoferować!?
Ja na początek oferuje spodenki Piotra Matysa z nr 21
ps. u Mackovskiego w sklepie można wstawić puszke!
Na dobre i na złe ze Stomilem!!
Powiem Wam, że bardzo mnie i mojego szanownego ojca ucieszyła wiadomość, że 'coś' w sprawie naszego klubu się dzieje. Na pewno nie mamy takich pieniędzy jak miał pewien Roman czy "Kiełbasa". Ale zawsze jakieś środki na SSK się znajdą.
Co do pomysłu z puszką, jestem za.
Emilozo!ja na twoim miejscu bym ich nie sprzedawał...chyba, że takiemu gościowi jak ja. W kolekcji posiadam koszulkę Święckiego po ostatnim meczu Stomilu...
pozdro dla OKSFans
Powiem Wam, że bardzo mnie i mojego szanownego ojca ucieszyła wiadomość, że 'coś' w sprawie naszego klubu się dzieje. Na pewno nie mamy takich pieniędzy jak miał pewien Roman czy "Kiełbasa". Ale zawsze jakieś środki na SSK się znajdą.
Co do pomysłu z puszką, jestem za.
Emilozo!ja na twoim miejscu bym ich nie sprzedawał...chyba, że takiemu gościowi jak ja. W kolekcji posiadam koszulkę Święckiego po ostatnim meczu Stomilu...
pozdro dla OKSFans
a może "Stomil Olsztyn -REAKTYWACJA"
Jeżeli nie uzbieramy na flage "dopoki smierc nas nie rozlaczy" to mozemy zrobic krotsza STOMIL OLSZTYN REAKTYWACJA co wy nato?
TYLKO STOMIL OKS
TYLKO STOMIL OKS
Re: a może "Stomil Olsztyn -REAKTYWACJA"
Dobre, dobre...Tomek pisze:STOMIL OLSZTYN - REAKTYWACJA
Pamiętam jak w Gdyni, kibice Arki, byli zafascynowani flagą "Piłkarskie Oszołomy". Być może "Stomil Olsztyn Reaktywacja" wywoła, jeżeli kiedyś by takowa powstała, podobne komentarze.