popieram.stomil.olsztyn.pl
Moderatorzy: Pojezierski, StomilTravel, Moderatorzy
-
- wie, że "Wyjazd Rzecz Święta"!
- Kontakt:
Myślę, że on boi się tego, że mógłby wierzyciel MOKS Stomil pociągnąć obecny zarząd do sądu za długi. A jak wiadomo, taka sprawa kosztyje trochę pieniędzy i nerwów. Wiadomo, że zwycięstwo byłoby niezbyt trudne, ale na samą myśl o polskich sądach niejednemu cierpnie skóra. Dlatego też Świniarski obawia się - na wyrost! - konsekwencji.
Kokodżambo i do przodu!
Kokodżambo i do przodu!
-
- Przyjaciel Forum
- Kontakt:
A ja myślę, chodzi o cos innego. Prezes już od dłuższego czasu w wywiadach mówi grupa inwestorów to, grupa inwestorów tamto. Grupa inwestorów bliżej nie znana. Kilku znajomych którzy mają jakiś tam swój plan. Podejrzewam że są plany powołania sportowej spółki i wtedy klub będzie się nazywał OKS “nazwa jakiejś firmy” można tez wciągnąć w to miasta wyrwać jakieś fajne tereny pod budowę obiektów sportowych a przy okazji postawić tam jakiś Hotelik czy inne centrum handlowe. Takie zabezpieczenie a nóż sie uda na tym coś zarobić albo załatwić swój interes. Oni porostu traktują klub jak tylko i wyłącznie swoja własność. Takie koło wzajemnej adoracji i nie podoba im się ze ktoś od nich coś wymaga czy oczekuje.
-
- był już na meczu wyjazdowym
- Kontakt:
-
- stara się chodzić na wszystkie mecze
http://sport.onet.pl/0,1248675,1587918,wiadomosc.html
Zobaczcie w końcu się wezmą za te kluby, także niestety ale w naszym przypadku może być podobnie, czyli zmienimy nazwę na jedyną słuszną Stomil, a potem nie dopuszczą nas do rozgrywek.
Zobaczcie w końcu się wezmą za te kluby, także niestety ale w naszym przypadku może być podobnie, czyli zmienimy nazwę na jedyną słuszną Stomil, a potem nie dopuszczą nas do rozgrywek.
dokładnie zlikwiduja Widzew,Pogoń i Ruch
a tak poza tym te kluby miały tzw ciagłość ligowa i nie postawały od nowa
z innej beczki nazwy klubów to rzecz ktora nigdy nie powinna miec długów
długi robil zarzad/prezesi itp i niegospodarnosc ich doprowadza do tego
i tak np z 10 osob działaczy/biznesmenów pozbawia sensu życie w naszym przypadku kilkuset osob
a tak poza tym te kluby miały tzw ciagłość ligowa i nie postawały od nowa
z innej beczki nazwy klubów to rzecz ktora nigdy nie powinna miec długów
długi robil zarzad/prezesi itp i niegospodarnosc ich doprowadza do tego
i tak np z 10 osob działaczy/biznesmenów pozbawia sensu życie w naszym przypadku kilkuset osob
Ostatnio zmieniony pn 13 sie, 2007 przez Preze(S), łącznie zmieniany 1 raz.
- Wiktor
- stara się chodzić na wszystkie mecze
Wydaje mi sie, ze troche szacunku temu czlowiekowi sie nalezy. Jesli uwazasz, ze czlowiek ten sie nie nadaje albo ze Ty bylbys lepszy zglos swoja kandydature. Latwo jest wysmiewac i krytykowac zza monitora. Zadaj sobie pytanie dlaczego to nie Ty jestes prezesem i jesli bys byl to co bys zrobil dla klubu?Tomek pisze:A moze OKSwiniarski 1945 Olsztynintertrans pisze:po co zmieniac nazwe na Stomil jak za rok (moze wczesniej) zmienia nazwe na Drukarnie&lawety&cieżarówki 1945 Olsztyn
http://www.90minutpl/news.php?id=690647
kolejny przykład na to ,że wszędzie można ,ale nie w Olsztynie
www.90minut.pl/news.php?id=690647barakuda pisze:http://www.90minutpl/news.php?id=690647
poprawny link
Wysłany: Czw 26 Lip, 2007
--------------------------------------------------------------------------------
Myślę, że on boi się tego, że mógłby wierzyciel MOKS Stomil pociągnąć obecny zarząd do sądu za długi. A jak wiadomo, taka sprawa kosztyje trochę pieniędzy i nerwów. Wiadomo, że zwycięstwo byłoby niezbyt trudne, ale na samą myśl o polskich sądach niejednemu cierpnie skóra. Dlatego też Świniarski obawia się - na wyrost! - konsekwencji.
Nie co ma MOKS do OKS to 2 inne luby !
--------------------------------------------------------------------------------
Nie co ma MOKS do OKS to 2 inne luby !
- CZESIO OKS
mam pytanie?jak wyglada oficjalne stanowisko Stowarzyszenia w sprawie zmiany nazwy?bo ostatnio moim zdaniem jest wokol tego tematu malo zamieszania,strona popieram stomil tez nie dziala. czy jest jakis kompromis z zazadem klubu w tym temacie?moze warto by bylo jakos delikatnie o tym przypomniec?
Ostatnio zmieniony wt 11 lis, 2008 przez CZESIO OKS, łącznie zmieniany 1 raz.
-