Śmieszne rzeczy :)
Moderatorzy: Pojezierski, Moderatorzy
- ShuyGiven
- wie kto jest "Dumą Warmii"!
- Kontakt:
Re: Śmieszne rzeczy :)
O Marcinie Najmanie co to kopał się z koniem ostatnio słów kilka!
http://spacejam.blox.pl/2011/11/Mr-Wpie ... o-kim.html
http://spacejam.blox.pl/2011/11/Mr-Wpie ... o-kim.html
-
- PRAWDZIWY KIBOL
- Kontakt:
"MAZURY 100% CEGŁA"
To są jakieś jaja hahaha ^
- FanatykMBKS
- świeżak na forum
Ta plaga juz w Gizycku jest? Teraz sie smiejemy, a bedzie to co w Bartoszycach, jesli mlodsze pokolenie bedzie kibicowac tym k...
Za mało Stomil się promuje wśród młodzieży, trzeba znaleźć jakiś sposób żeby wśród młodych osób wzbudzać Lokalny Patriotyzm i że kibicuje się tym z kim się ma coś wspólnego, bo szczerze co Giżycko ma wspólnego z Legią? W sumie to nawet Olsztyn nie żyje Stomilem, a powinien. Futbolem w Olsztynie żyje tylko grupka którą widać co tydzień na meczach i to wszystko. Mam nadzieje, że wraz z 1-ligą sie to zmieni, wkońcu to zaplecze ekstraklasy, a Olsztyn znów zacznie liczyć sie na futbolowej mapie Polski.
-
- wie kto jest "Dumą Warmii"!
Niech tylko Stomil awansuje do I ligi.I jak powstanie do tego nowoczesny nowy stadion,wtedy nikogo nie bedzie trzeba zapraszac,ludzie sami beda przyjezdzac na Piłsudskiego z calego regionu(i wroci klimat z JAK ZA DAWNYCH LAT:))
wielkie L jak Luzers !!!!!!!!!!!!!!! hahahah
jak za dawnych lat to chyba mowa o latach 90-siatych wtedy duzo ludzi chodzilo na mecze
- Prowokator
- jak wyjazd to tylko do Iławy i Elbląga...
chuligani z iławy wala konia dla wprawy!! Zdecydowani Na Walenie gruchy!!!
padłem-dziennikarzynie tez należny się nagroda Pulitzera za ten materiał.ahh ta Kiława
Mnie osobiście coś takiego również bardzo śmieszy.Podlizywać się komuś,kto traktuje ten region (Mazury) wyłącznie jako peryferyjną kolonię a mieszkańców jak hołotę.Może trochę przesadziłem ale myślę,że nie za wiele.Nie zamierzam nakłaniać mieszkańców Giżycka i ogólnie wschodniej części Mazur (mam na myśli tą część Mazur,która w latach 1975-1998 należała do nieistniejącego już województwa suwalskiego) do kibicowania Stomilowi bo to ich sprawa z kim sympatyzują,jednakże Warmia i Mazury (mimo,że są to dwa odrębne regiony,co moim zdaniem należy zdecydowanie podkreślać) są ze sobą bardzo mocno związane.Stomil nie jest tak potężny jak Legia (zarówno finansowo jak i kibicowsko) ale Stomil jest przynajmniej naturalny,bez żadnych sztuczności no i jest swój (i warmiński i mazurski).Myślę,że powinniście zainteresować się tą częścią Mazur,tym bardziej,że pierwszym FC Stomilu (z tego co wiem) był FC Giżycko.Pojezierski pisze:
"MAZURY 100% CEGŁA"
- Robert Ba
- stara się chodzić na wszystkie mecze
To sie uśmialemBOS pisze:http://www.youtube.com/watch?v=nSdNUpmX ... r_embedded#! [moderator]