doping
Moderatorzy: Pojezierski, StomilTravel, Moderatorzy
- ww
- stara się chodzić na wszystkie mecze
Re: doping
Właśnie te 'przedszkole' jest przyszłością ruchu kibicowskiego w Olsztynie, więc od młodych wara bo tez byliście młodzi i w wieku tych 'przedszkolaków' chodziliście na Stomil czy to sami czy to z ojcem.
Wydaje mi się,że śpiewnik powinien pojawić się w kilku miejscach takich jak:każdy nr zinu,na stronie Stomilu+na stronie można by było zamieścić kilka filmów z dopingiem.Przydałyby się spotkania kibiców przed meczem,żeby uzgodnić to co będzie na meczu śpiewane,jak będzie wyglądała oprawa.
Może jeszcze mamy zamieścić projekt oprawy, zdjęcia i ogólne info przed meczem na internecie?
POMYŚL!
POMYŚL!
Mnie tam się podoba, jestem za
Wstęp na spotkanie jedynie pod wpływem.
Wstęp na spotkanie jedynie pod wpływem.
W lutym jakoś jest sparing z Petrą w Olsztynie, można by przyjść i trochę pośpiewać, przerwa zimowa dość długa a potrenować jakieś przyśpiewki czy coś można.
Przecież to w ogóle inny rytm, jak ty chcesz to zrobić ?Toxic pisze:ja bym zaproponował nową odsłone znanej pisni historia ta, w takiej formie http://www.youtube.com/watch?v=AM0_vWGXeBY na początku można by poćwiczyć dzieląc nasz sektor, a z czasem przenieść to z wykorzystaniem krytej, gdyby wypaliło była by miazga
Przecież to jest 'horto magiko', zupełnie inny rytm niż ta pieśń, a co do śpiewania na dwie strony to było to już próbowane i całkiem dobrze wychodziło, a czy wyszłoby z krytą, to zależy od chęci ludzi tam zasiadających.Toxic pisze:ja bym zaproponował nową odsłone znanej pisni historia ta, w takiej formie http://www.youtube.com/watch?v=AM0_vWGXeBY na początku można by poćwiczyć dzieląc nasz sektor, a z czasem przenieść to z wykorzystaniem krytej, gdyby wypaliło była by miazga
-
Chyba sobie żartujesz z tymi spotkaniami( i tak przyjdą tylko ci którzy wiedzą o co chodzi), wystarczy chcieć i posłuchać przez chwilę młynowego.lukasszz pisze:Wydaje mi się,że śpiewnik powinien pojawić się w kilku miejscach takich jak:każdy nr zinu,na stronie Stomilu+na stronie można by było zamieścić kilka filmów z dopingiem.Przydałyby się spotkania kibiców przed meczem,żeby uzgodnić to co będzie na meczu śpiewane,jak będzie wyglądała oprawa.
Toxic napisał(a):
Przecież to jest 'horto magiko', zupełnie inny rytm niż ta pieśń, a co do śpiewania na dwie strony to było to już próbowane i całkiem dobrze wychodziło, a czy wyszłoby z krytą, to zależy od chęci ludzi tam zasiadających.
Gdyby był rytm taki sam to by nie było mowy onowej odsłonie chodziło mi ze słowa z ,,Histori,, a wykonanie jak ,, horto magiko ,, aż taki trudne do wyobrażenia chyba nie jest
Przecież to jest 'horto magiko', zupełnie inny rytm niż ta pieśń, a co do śpiewania na dwie strony to było to już próbowane i całkiem dobrze wychodziło, a czy wyszłoby z krytą, to zależy od chęci ludzi tam zasiadających.
Gdyby był rytm taki sam to by nie było mowy onowej odsłonie chodziło mi ze słowa z ,,Histori,, a wykonanie jak ,, horto magiko ,, aż taki trudne do wyobrażenia chyba nie jest
Ale słowa tej pieśni nie komponują się z horto magiko.Toxic pisze:Toxic napisał(a):ja bym zaproponował nową odsłone znanej pisni historia ta, w takiej formie http://www.youtube.com/watch?v=AM0_vWGXeBY na początku można by poćwiczyć dzieląc nasz sektor, a z czasem przenieść to z wykorzystaniem krytej, gdyby wypaliło była by miazga
-
Tym co napisze nie chce obrazić młynowego tylko mu pomóc w niektórych sprawach przy dopingu. Bo młynowy zdziera gardełko tak naprawdę na darmo. A chodzi mi tu w paru kwestiach.Pierwsze jak śpiewamy 5xOKS! to zaśpiewajmy to głośno wyraźnie a nie śpieszymy się. OKS przerwa 5 sekund i znowu OKS.Druga sprawa jak piłkarze wychodzą na boisko to wszyscy szale w górę i zaśpiewajmy ''Olsztyński STOMIL Pruski klub''. Trzecia sprawa nasz doping, co z tego że młynowy próbuje nakręcić ludzi do śpiewania jak te piosenki są takie wolne niektóre i zniechęca to ludzi do śpiewania. Może przerobić piosenki lub nowe ułożyć żeby to było rytmicznie,radośnie i z wiarą.Jeszcze jest trochę czasu do meczu z Cracovią więc nic straconego.
To jak chcesz pomóc młynowemu to wejdź na gniazdo i pomóż a nie wypociny piszesz na necie
To od czego w takim razie jest forum?Tomek pisze:To jak chcesz pomóc młynowemu to wejdź na gniazdo i pomóż a nie wypociny piszesz na necie
Kolega dal tylko sugestie wiec nie wiem dlaczego sie czepiasz.